Închide meniul

Manchester United, umilită pe Old Trafford de Bournemouth! „Cireşele” au marcat 3 goluri pe „Teatrul Viselor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 19:15

Manchester United, umilită pe Old Trafford de Bournemouth! „Cireşele au marcat 3 goluri pe „Teatrul Viselor

Manchester United, umilită pe Old Trafford de Bournemouth

Jucătorii lui Manchester United, în meciul cu Bournemouth / Profimedia

Manchester United a fost umilită pe Old Trafford de Bournemouth! Echipa lui Erik ten Hag a primit o corecţie în meciul cu Bournemouth, formaţie care se afla pe locul 15 în Premier League înaintea acestei etape şi care s-a impus cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea de pe Old Trafford a readus-o cu picioarele pe pământ pe Manchester United, după victoria de la mijlocul săptămânii din derby-ul cu Chelsea.

Manchester United, umilită pe Old Trafford de Bournemouth!

Dominic Solanke a deschis scorul în minutul 5. Fostul jucător al lui Liverpool, marea rivală a lui United, a marcat din centrarea lui Cook.

După mai bine de o oră fără gol pe Old Trafford, tot Bournemouth a fost cea care a înscris. Billing a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Tavernier, în minutul 68.

Dezastrul a fost completat în minutul 73. Acelaşi Tavernier şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, după ce a executat perfect un corner. Apărarea lui Manchester United l-a lăsat singur pe Senesi, care nu a avut probleme în a îl învinge pe Onana cu o lovitură de cap.

Reclamă

Scorul putea fi mult mai mare, dar reuşita lui Dango Ouattara a fost anulată de VAR, pentru un henţ.

După acest succes, Bournemouth a urcat pe locul 13, cu 19 puncte, în timp ce Manchester United se află pentru moment pe locul 6, cu 27 de puncte, dar riscă să coboare o poziţie dacă Newcastle o va învinge pe Tottenham în meciul de duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Manchester United urmează meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, după care va merge pe Anfield, pentru marele derby cu Liverpool. Ultima deplasare de pe Anfield nu a fost deloc plăcută pentru oamenii lui Ten Hag, deoarece „cormoranii” s-au impus cu 7-0. De partea cealaltă, Bournemouth va primi vizita celor de la Luton.

Bayern Munchen, umilinţă rar întâlnită în Bundesliga

Bayern Munchen a avut parte de o umilinţă rar întâlnită în Bundesliga. Bavarezii au încasat nu mai puţin de cinci goluri în primele 60 de minute ale meciului din deplasare cu Eintracht Frankfurt.

Gazdele au marcat prin Marmoush, Edimbe şi Larsson în primele 36 de minute, dar echipa lui Thomas Tuchel a dat semne de revenire, după reuşita lui Kimmich dinaintea pauzei.

Au urmat însă alte minute de coşmar pentru cel mai mare club din istoria Germaniei. Edimbe a reuşit dubla şi Knauff a dus scorul la 5-1 după primele 60 de minute.

Este prima oară după patru ani când Bayern încasează cinci goluri în Bundesliga. Culmea este că ultima echipă care reuşise această performanţă fusese tot Eintracht, în noiembrie 2019.

Ultima echipă care îi marcase cinci goluri lui Bayern în toate competiţiile fusese Borussia Monchengladbach, în Cupa Germaniei, în octombrie 2021.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și