Închide meniul

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj: „Să vorbească Petrescu, Mara şi Bilaşco! Pe mine m-au dat afară după 7 victorii”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 12:16

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj: „Să vorbească Petrescu, Mara şi Bilaşco! Pe mine m-au dat afară după 7 victorii

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci / GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Marius Şumudică a avut prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj. Campionii României au fost eliminaţi de Pyunik din primul tur preliminar al UEFA Champions League. După 0-0 în tur, jucătorii lui Dan Petrescu au făcut 2-2 în Gruia şi au pierdut după executarea loviturilor de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică nu uită şi nu iartă ceea ce a păţin anul trecut, când avea maximum de puncte în campionat. I-a fost reproşată înfrângerea suferită cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, în Europa League. CFR a ajuns atunci în grupele Conference League.

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj

Antrenorul lui Al-Raed a avut o replică acidă şi i-a îndemnat pe jurnalişti să primească explicaţii de la Dan Petrescu pentru rezultatul care a intrat direct în topul ruşinii.

Vorbiți cu Petrescu, de ce să vorbiți cu mine? Să vorbească Petrescu! Eu am câștigat șapte meciuri la CFR Cluj și m-au dat afară. Să vorbească Mara, Bilașco, oamenii ăia de acolo. Sunați la CFR Cluj, are cine să vorbească de acolo”, a declarat Marius Şumudică pentru playsport.ro.

Dan Petrescu riscă să fie demis de Neluţu Varga. Patronul lui CFR Cluj l-a sunat imediat după meciul cu armenii pe Mirel Rădoi, dar fostul selecţioner a refuzat propunerea primită. Şeful campioanei are de rezolvat şi problema clauzei uriaşe pe care o are Petrescu, de 400.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă, campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0). Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro.

CFR Cluj, egalată de două ori în ultimul minut

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă. Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și