Închide meniul

Meciuri de foc în UEFA Champions League 2022-2023. Luna octombrie ne aduce Inter Milano – FC Barcelona si FC Barcelona – Bayern Munchen

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 19:28

Meciuri de foc în UEFA Champions League 2022-2023. Luna octombrie ne aduce Inter Milano – FC Barcelona si FC Barcelona – Bayern Munchen

Meciuri de foc în luna octombrie în Liga Campionilor

Robert Lewandowski. în timpul unui meci pentru Barcelona / Profimedia

  • Meciuri de foc în luna octombrie în Liga Campionilor
  • Inter – Barcelona este derby-ul din runda a treia

Luna octombrie ne aduce meciuri de foc în UEFA Champions League 2022-2023. Inter Milano – Barcelona este derby-ul etapei a treia. Partida se va desfăşura marţi, de la ora 22:00, în format live score, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în luna octombrie, pe 26, Barcelona va încerca să-şi ia revanşa în faţa celor de la Bayern, după înfrângerea din tur.

Inter Milano – FC Barcelona si FC Barcelona – Bayern Munchen sunt meciuri de foc din UEFA Champions League în octombrie 2022

Inter şi Barcelona se află la egalitate de puncte după primele două runde din acest sezon de UEFA Champions League. Ambele formaţii au câte trei puncte, obţinute după victorii cu Viktoria Plzen. Liderul grupei este Bayern, care le-a învins atât pe Barcelona, cât şi pe Inter, cu acelaşi scor, 2-0.

Reclamă

Barcelona este pregătită să-şi ia revanşa în faţa lui Bayern, după ce în meciul din tur, de pe terenul bavarezilor, catalanii nu au reuşit să scoată niciun punct.

Calendarul UCL 2022-2023 in luna octombrie

Pe lângă derby-urile amintite mai sus, în luna octombrie mai avem parte de alte meciuri de foc în UEFA Champions League 2022-2023. Chiar în această rundă se vor întâlni Chelsea şi AC Milan. Londonezii au un debut de coşmar în acest sezon european, fiind învinşi în prima rundă de Dinamo Zagreb, iar ulterior au remizat cu Salzburg.

Reclamă

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, va disputa în luna octombrie două meciuri cu Şahtior, cât şi returul cu Leipzig. Liverpool, finalista ediţiei precedente va da piept cu Rangers şi Ajax. Trupa lui Jurgen Klopp se luptă pentru primul loc cu Napoli, formaţia italiană având maximum de puncte după două runde.

Robert Lewandowski a dezvăluit secretul formei sale de la Barcelona

Robert Lewandowski înscrie pe bandă rulantă la Barcelona şi a dezvăluit care este secretul formei sale. Starul polonez a marcat singurul gol al victoriei cu Mallorca şi şi-a dus echipa pe primul loc în La Liga.

Lewandowski l-a felicitat pe Xavi şi anunţă că a avut parte de antrenamente excelente după ce a ajuns pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Pre-sezonul cu Xavi a fost foarte intens. Mă așteptam să fie mai ușor. A fost similar sau chiar mai greu decât la Bayern.

Aici, în Spania, fanii apreciază detaliile tehnice mai mult decât în Germania. Au acea euforie, se bucură de ea. Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, să trăiesc în Spania era visul meu… și nu numai în ceea ce priveşte sportul. Acum mă simt înviorat.

Încă învăţ spaniola şi acum încep să înţeleg multe. În vestiar sunt doar 2 sau 3 jucători care nu înțeleg engleza, dar antrenorii şi staff-ul vorbesc engleza, ceea ce este de ajutor”, a dezvăluit Robert Lewandowski pentru Kanał Sportowy, citat de mundodeportivo.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală