Închide meniul

Mihai Stoica, reacție fabuloasă după Chelsea – Dortmund 2-0: „A răzbunat înfrângerea de acum 10 ani!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 12:17

Mihai Stoica, reacție fabuloasă după Chelsea – Dortmund 2-0: A răzbunat înfrângerea de acum 10 ani!”

Mihai Stoica a dat un răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacție fabuloasă după Chelsea – Dortmund 2-0! Managerul general de la FCSB a rememorat victoria echipei roș-albastre, din 2013, în fața celor de la Chelsea, în turul optimilor Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe data de 7 martie 2013, în turul optimilor Europa League, FCSB o învingea pe Chelsea, 1-0, grație golului marcat, din penalty, de Raul Rusescu.

Mihai Stoica, reacție fabuloasă după Chelsea – Dortmund 2-0

Mihai Stoica a postat, pe Facebook, un mesaj ironic despre victoria celor de la Chelsea în fața Borussiei Dortmund, făcând referire la înfrângerea suferită de formația londoneză, în urmă cu zece ani, în fața FCSB-ului.

„Chelsea a răzbunat aseară înfrângerea de acum 10 ani. Gol Rusescu”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Graham Potter, în al nouălea cer după Chelsea – Dortmund 2-0

Antrenorul lui Chelsea și-a găsit cu greu cuvintele după victoria fulminantă obținută în fața Borussiei Dortmund. Deși recunoaște că a fost un meci tensionat, tehnicianul susține că nu și-a pierdut, în niciun moment, încrederea în jucători.

„Nu sunt sigur ce simt! Există multă emoţie în final. A fost un meci tensionat până la urmă, dar băieţii au jucat fantastic. Sunt încântat că au reușit victoria, este ceva grozav pentru toți cei de aici.

Nu vreau să comentez faza penalty-ului, dar am văzut că jucători de la Borussia au intrat în careu. Havertz și James sunt jucătorii desemnați să execute. Ei aleg, în funcție de ce simt pe teren. Evident că avem încredere în Kai. Nu am văzut a doua execuție, am auzit doar bucuria fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un sentiment fantastic în vestiar. Am trecut printr-o perioadă grea și această competiție înseamnă foarte mult pentru noi. Am vrut să progresăm și să intrăm în ultimele opt și ne-am pregătit pentru următoarele câteva săptămâni.

A fost important să punem presiune pe ei și să aducem tribunele alături de noi. Nu este ușor de făcut asta pentru că sunt o echipă de top care joacă cu încredere. Am avut tot timpul încredere în jucători”, a declarat Graham Potter, la finalul partidei cu Dortmund.

Graham Potter a fost numit, pe banca lui Chelsea, în toamna anului trecut, după plecarea lui Thomas Tuchel.

Chelsea trece prin momente dificile în campionat, aflându-se pe locul 10 din Premier League, cu doar 34 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Echipele de start de la Chelsea – Dortmund:

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Fofana, Cucurella, Chilwell – Kovacic, Fernandez – Sterling, Havertz, Felix
Rezerve:Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech
Antrenor: Graham Potter

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Emre Can, Salih Ozcan – Brandt, Bellingham, Reus – Haller
Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe
Antrenor: Edin Terzic

Reclamă

Kai Havertz a marcat în Chelsea – Dortmund, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului

În minutul 46 al partidei Chelsea – Dortmund, Ben Chilwell a încercat să-i centreze unui coechipier în careul advers, însă Marius Wolf a blocat mingea cu mâinile. Astfel că Chelsea a primit un penalty.

Kai Havertz a fost desemnat să execute „lovitura de pedeapsă”, însă, spre surprinderea tuturor, mijlocașul neamț a trimis mingea în bară. Însă, arbitrul central a dictat repetarea penalty-ului, deoarece mai mulți jucători de la Dortmund au intrat în careu, înainte ca Havertz să execute penalty-ul.

Tot Havertz a fost desemnat să execute și al doilea penalty, însă, de această dată, a trimis mingea în plasă.

În următoarea partidă de campionat, Chelsea o va întâlni, în deplasare, pe Leicester. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17:00.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție fabuloasă după Chelsea – Dortmund 2-0
  • 57 de ani are Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și