Închide meniul

Kai Havertz a marcat în Chelsea – Dortmund, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 martie 2023, 23:56

Kai Havertz a marcat în Chelsea – Dortmund, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului!

Kai Havertz a marcat în Chelsea - Dortmund, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului

Chelsea - Dortmund / digisport.ro.

Kai Havertz a marcat în Chelsea – Dortmund, partidă care contează pentru returul Champions League, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului! Mijlocașul celor de la Chelsea a ratat un penalty, însă, din fericire pentru formația londoneză, „centralul” a decis că „lovitura de pedeapsă” trebuie repetată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kai Havertz a fost transferat de Chelsea, în toamna lui 2020, de la Bayer Leverkusen, pentru 80 de milioane de euro.

Kai Havertz a marcat în Chelsea – Dortmund, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului

În minutul 46 al partidei Chelsea – Dortmund, Ben Chilwell a încercat să-i centreze unui coechipier în careul advers, însă Marius Wolf a blocat mingea cu mâinile. Astfel că Chelsea a primit un penalty.

Kai Havertz a fost desemnat să execute „lovitura de pedeapsă”, însă, spre surprinderea tuturor, mijlocașul neamț a trimis mingea în bară. Însă, arbitrul central a dictat repetarea penalty-ului, deoarece mai mulți jucători de la Dortmund au intrat în careu, înainte ca Havertz să execute penalty-ul.

Tot Havertz a fost desemnat să execute și al doilea penalty, însă, de această dată, a trimis mingea în plasă.

Reclamă

Borussia Dortmund, ghinion teribil în debutul partidei cu Chelsea

În minutul 3 al partidei Chelsea – Dortmund, Julian Brandt s-a accidentat, în urma unui sprint, fără să fie atins de vreun adversar. Deși medicii nemților au încercat să-l repună pe picioare, mijlocașul, în vâsrtă de 26 de ani, nu a mai putut continua meciul și a fost înlocuit cu Giovanni Reyna.

În partida tur, Dortmund s-a impus, scor 1-0, grație golului marcat de Karim Adeyemi, în minutul 63.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start de la Chelsea – Dortmund:

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Fofana, Cucurella, Chilwell – Kovacic, Fernandez – Sterling, Havertz, Felix
Rezerve:Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech
Antrenor: Graham Potter

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Emre Can, Salih Ozcan – Brandt, Bellingham, Reus – Haller
Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe
Antrenor: Edin Terzic

Julian Brandt, golgheterul Borussie Dortmund, în campionat

Julian Brandt este unul dintre cei mai importanți jucători ai Borussiei Dortmund. Acesta este golgheterul formației de pe „Signal Iduna Park”, în Bundesliga, cu opt goluri marcate.

În prezent, Borussia Dortmund se află pe locul 2 din Bundesliga, cu 49 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Edin Terzic, la superlativ despre Jude Bellingham

Noua senzație a celor de la Borussia Dortmund este Jude Bellingham, care, la doar 19 ani, a marcat zece goluri în tricoul galben-negru. În ultima perioadă, s-a vorbit despre faptul că Manchester United, Liverpool, Manchester City sau Real Madrid ar dori să-l transfere pe tânărul mijlocaș.

„Cu tot respectul pentru Jude și prestațiile sale, am tot răspuns la aceste întrebări de când a venit. A ales să vină la noi pentru că a știut că este pasul perfect pentru el și cred că s-a dovedit acest lucru. Ne ajută foarte mult, dar cred că și noi îl ajutăm foarte mult în carieră.

Reclamă

Sunt foarte fericit că face parte din echipa noastră, este unul dintre liderii noștri la doar 19 ani. A ajuns la echipa națională a Angliei ca jucător al lui BVB și este un lucru care ne bucură foarte mult. Știm că avem nevoie de o nouă prestație bună din partea lui pentru a merge mai departe”, a spus Edin Terzic, înaintea returului cu Chelsea.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Jude Bellingham este cotat la 110 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și