Închide meniul

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League: ”Putea să fie 7-0 pentru Benfica. Sper ca jucătorii să se recupereze mental”

Dan Roșu Publicat: 24 august 2022, 8:32

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League: ”Putea să fie 7-0 pentru Benfica. Sper ca jucătorii să se recupereze mental”

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League

Mircea Lucescu, în timpul meciului Benfica - Dinamo Kiev 3-0 / Profimedia

  • Dinamo Kiev a ratat calificarea în grupele Champions League
  • Lucescu va evolua în grupele Europa League

Mircea Lucescu a avut prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat calificarea în grupele Champions League, după 0-3 cu Benfica. Românul a recunoscut superioritatea lusitanilor, care s-au impus la general cu 5-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Avem o mare problemă. Nu e posibil să facem atâtea greșeli câte am făcut azi. Am apus înaintea meciului că Benfica e mai bună decât noi și acesta era testul perfect. Putea să fie 6-0 sau 7-0. E o diferență mare între cele două echipe.

Mircea Lucescu, prima reacție după ce Dinamo Kiev a ratat grupele Champions League

E foarte greu pentru o echipă aflată în situația noastră. Jucătorii noștri nu au mai ajuns acasă de luni de zile și nu și-au mai văzut familiile. Trebuie să începem campionatul acum, nu vreau să caut scuze. Benfica a fost echipa mai bună, tur-retur. Chiar și așa, am făcut meciuri foarte bune.

Reclamă

Vreau să continuăm să jucăm fotbal. Vrea să arătăm o imagine a unei țări care vrea să trăiască. Sper ca jucătorii să se recupereze mental după acest meci. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Va fi un an dificiil”, a spus Lucescu, citat de ojogo.pt.

Dinamo Kiev va juca în grupele Europa League

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă marţi seara la Lisabona, de Benfica, scor 0-3, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

Benfica a învins cu 3-0 prin golurile marcate de Otamendi 27, Rafa Silva 40 şi Neres 42. Echipa lusitană s-a impus cu 5-0 în dublă manşă şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Kiev va juca în grupele Europa League.

Într-un alt meci disputat marţi seara, echipa cehă Viktoria Plzen a învins formaţia azeră Qarabag cu 2-1 (Kopic 58, Kliment 73 / Ozobic 38) şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după ce terminase la egalitate, scor 0-0, meciul din prima manşă a play-off-ului.

A treia echipă care s-a calificat în grupele Ligii Campionilor este Maccabi Haifa, din Israel. La Belgrad, Steaua Roşie a condus cu 2-0 (Pesic 27 şi Ivanic 43), dar Maccabi a avut o repriză secundă foarte bună şi a revenit pe tabelă cu două goluri marcate pe finalul fiecărei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi Sundgren a redus din diferenţă în minutul 45+5, apoi Pavkov a înscris în propria poartă în minutul 90 şi, cu scorul de 2-2 (5-4 cumulat) Maccabi Haifa s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Steaua Roşie Belgrad va evolua în Europa League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu