Închide meniul

Mircea Lucescu, reacție vehementă după ce fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin: ”E clar că era frustrarea lor”

Dan Roșu Publicat: 28 iulie 2022, 15:47

Mircea Lucescu, reacție vehementă după ce fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin: ”E clar că era frustrarea lor”

Mircea Lucescu, reacție după ce fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Dinamo Kiev s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor
  • Echipa lui Lucescu a bătut-o pe Fenerbahce, la Istanbul

Mircea Lucescu a avut o primă reacție după ce fanii lui Fenerbahce au scandal numele lui Vladimir Putin, în timpul duelului cu Dinamo Kiev, disputat miercuri seara de la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei turce, antrenorul Mircea Lucescu a refuzat să participe la conferinţa de presă programată după meci.

Mircea Lucescu, reacție după ce fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin

„Eu n-am auzit, eram concetrat la meci. E clar că era frustrarea lor în urma evenimentelor din teren. Voiau să ne facă să ne simţim şi noi aşa cum se simţeau ei în momentul respectiv. Să pierzi meciul acasă… Nu e uşor.

Reclamă

Eu mi-am văzut de treaba mea, m-am concentrat doar la meci. Ei s-au comportat extraordinar pentru echipa lor, au susţinut echipa pe toată durata meciului, mai puţin când au avut acele scandări”, a spus Mircea Lucescu, citat de orangesport.ro.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a învins Fenerbahce cu 2-1, în manşa secundă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor și s-a calificat în runda a treia.

Reclamă

Gest oribil al fanilor lui Fenerbahce

Potrivit presei turce, atmosfera a devenit tensionată după primul gol al meciului marcat de jucătorul ucrainean Vitali Buialski în minutul 57.

„Buialski şi-a arătat bucuria într-un mod provocator. A fost huiduit şi a primit cartonaş galben”, a scris ziarul turc Sozcu, fără a da detalii despre atitudinea jucătorului.

Susţinătorii lui Fenerbahçe au început ulterior să scandeze numele şefului statului rus, potrivit videoclipurilor distribuite de reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Scandările au stârnit furie şi pe reţelele de socializare turceşti unde mulţi internauţi le-au numit „ruşinoase”.

„Mi-a fost ruşine de acei suporteri de la Fenerbahçe. Să le fie ruşine. Dinamo Kiev a vrut ca această victorie să o dedice soldaţilor lor care îşi protejează ţara. Îi felicit”, a scris jurnalistul Cengiz Candar pe Twitter.

„Fotbalul este un joc corect. Dinamo Kiev a fost mai puternică aseară. Este foarte trist să aud de la susţinătorii lui Fenerbahçe cuvinte care îl susţin pe asasinul şi pe agresorul care ne bombardează ţara”, a reacţionat în turcă Vasil Bodnar pe Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!