Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev! Scene incredibile în partida câștigată de echipa lui Mircea Lucescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 23:27

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev! Scene incredibile în partida câștigată de echipa lui Mircea Lucescu

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în timpul meciului cu Dinamo Kiev, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Scenele incredibile s-au produs chiar sub ochii lui Mircea Lucescu, care a obținut dramatic calificarea, cu un gol marcat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev s-a calificat în turul 3 preliminar din UCL cu un gol înscris de Oleksandr Karavaev în minutul 114. Campioana Ucrainei s-a impus cu 2-1, la general, după un duel extrem de tensionat la Istanbul.

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev!

Fanii turci n-au ținut cont de victimile și atrocitățile produse de armata rusă în Ucraina și l-au aclamat pe Vladimir Putin. Suporterii lui Fenerbache au cântat la unison numele liderului de la Kremlin, iar imaginile respective au făcut rapid înconjurul lumii.

”Un moment profund jenant pentru Fenerbahce” / ”Rușinos!” / ”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”, au fost unele dintre reacțiile acide ale fanilor din mediul online după imaginile greu de înțeles de la Istanbul.

Reclamă

 

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev, calificare dramatică în faţa lui Fenerbahce

Dinamo Kiev şi-a asigurat biletele pentru turul trei preliminar din Champions League, după ce a învins-o pe Fenerbahce, chiar la Istanbul. Trupa lui Mircea Lucescu s-a impus, după 0-0 în tur, şi 2-1 în retur.

Dinamo Kiev a evoluat în superioritate numerică timp de o repriză, în returul cu Fenerbahce. Trupa lui Mirca Lucescu a profitat de eliminarea lui Ismail Yuksek, şi a deschis scorul în minutul 57 prin Vitaliy Buyalskyi. Ulterior, turcii au avut o evoluţie foarte bună, ratând chiar şi un penalty în minutul 70. Egalarea a venit pe final, în minutul 89 Szalai a dat lovitura şi a trimis meciul în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul părea că se îndreaptă spre loviturile de departajare, însă în minutul 114, trupa lui Mircea Lucescu a înscris prin Karavaev. În turul trei preliminar, Dinamo Kiev se va duela cu austriecii de la Sturm Graz.

Echipele din Rusia, interzise de TAS în competiţiile europene

Echipele din Rusia nu vor avea drept de joc în competiţiile europene, după ce TAS le-a interzis, pe fondul războiului din Ucraina.

Zenit Sankt Petersburg, ŢSKA Moscova, FC Soci şi Dinamo Moscova au făcut apel la TAS, în vederea participării în competiţiile europene, însă cluburile au fost refuzate.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelurile cluburilor Zenit Sankt Petersburg, ŢSKA Moscova, FC Soci şi Dinamo Moscova depuse după ce echipele au fost excluse din competiţiile internaţionale ca urmare a războiului din Ucraina.

TAS a respins şi apelurile federaţiei ruse împotriva deciziilor FIFA şi UEFA de suspendare a tuturor echipelor din Rusia din competiţiile internaţionale până la noi ordine.

Reclamă

Comisia TAS a precizat că FIFA şi UEFA au fost îndreptăţite să reacţioneze după escaladarea conflictului din Ucraina. “Comisia consideră că este regretabil că actualele operaţiuni militare din Ucraina, pentru care echipele, cluburile şi fotbaliştii din Rusia nu au nicio responsabilitate, au avut un efect atât de advers asupra acestora prin deciziile FIFA şi UEFA, însă aceste efecte au fost declanşate de nevoia unor evenimente fotbalistice sigure pentru restul lumii”, se menţionează în decizia tribunalului.

La începutul lunii mai, UEFA a anunţat că niciun club rus nu va participa la competiţiile intercluburi continentale în sezonul 2022/2023, mai exact în Liga Campionilor, Liga Europa şi Conference League, anunţă news.ro.

Recomandări
  • Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în meciul cu Dinamo Kiev
  • Scene incredibile în partida câștigată de echipa lui Mircea Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și