Închide meniul

Mircea Lucescu, uimit de „remontada” lui Real Madrid: „O echipă mai norocoasă n-am văzut niciodată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 11:38

Mircea Lucescu, uimit de „remontada lui Real Madrid: „O echipă mai norocoasă n-am văzut niciodată!

Mircea Lucescu a pus capăt unei cariere fabuloase

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Lucescu (76 ani) a fost uimit de „remontada” lui Real Madrid din semifinala cu Manchester City. „Galacticii” au marcat două goluri într-un minut şi au obţinut biletele pentru marea finală UEFA Champions League, unde vor da peste Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după o „remontada” incredibilă, pe Santiago Bernabeu, cu Manchester City. Campionii Spaniei au fost conduşi cu 1-0 în minutul 89, dar dubla lui Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. Karim Benzema i-a dus pe „galactici” la Paris, acolo unde se vor lupta pentru trofeu, pe 28 mai, cu Liverpool.

Mircea Lucescu, uimit de „remontada” lui Real Madrid

Mircea Lucescu nu a ratat confruntarea dintre Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola. Marele antrenor român a fost uluit de performanţa campioanei Spaniei.

„Ce să mai zic? O echipă mai norocoasă ca Real Madrid n-am văzut niciodată. Tot ei vor câştiga dacă vor continua acest parcurs”, s-a amuzat Mircea Lucescu.

Jose Mourinho, fanul lui Real Madrid în finala cu Liverpool

Jose Mourinho va fi fanul lui Real Madrid în marea finală cu Liverpool din UEFA Champions League. Marele antrenor i-a transmis un mesaj prietenului Carlo Ancelotti chiar după ce a calificat-o pe AS Roma în finala Conference League.

Reclamă

„Madrid este clubul pe care îl port în inimă şi are un antrenor care îmi e prieten. Marele Real Madrid şi marele Carletto! Hai să vedem dacă câştigăm finala!”, a tranmis Jose Mourinho, după ce s-a calificat în finala Conference League, citat de Marca.

Marea finală se va disputa la Paris, pe 28 mai, de la ora 22:00 şi va fi în format live text pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-1

Carlo Ancelotti a oferit o primă reacție după thriller-ul Real Madrid – Manchester City 3-1, meciul în urma căruia galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid era condusă cu 0-1 de Manchester City în minutul 89 și avea nevoie de două goluri pentru a împinge meciul în prelungiri. Fix asta s-a întâmplat. Rodrygo, de nicăieri, a făcut „dubla” în decurs de 90 de secunde.

„Echipa a văzut un videoclip motivațional cu toate cele opt reveniri pe care le-am reușit în acest sezon. Videoclipul s-a încheiat cu mesajul ’Mai lipsește una’, dar am reușit-o și pe aceasta. Grandoarea acestui club face toate acestea. Nu ne permitem să lăsăm brațele jos, să spunem că totul s-a terminat. Totul ne dă forța să mergem mai departe, să credem.

Am făcut un meci bun împotriva unui rival puternic, într-un moment în care totul părea terminat. Cu ultimele energii, am reușit să egalăm. Când ești capabil să egalezi în ultimul moment, îți dă un avantaj psihologic. Am avut niște optimi foarte grele, sferturi foarte grele, trei rivale foarte puternice, este un succes că am ajuns în finală. Suntem aproape să câștigăm„, a spus Carlo Ancelotti, după meci.

Pentru Carlo Ancelotti aceasta va fi finala cu numărul 5 din cariera de antrenor. Niciun alt tehnician din istoria fotbalului nu a ajuns la această bornă în Champions League.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. De cealalată parte, Real Madrid a câştigat de 13 ori trofeul: 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și