Închide meniul
VIDEO

Mohammed Kudus, gol senzațional în Liverpool – Ajax! Noul star al „lăncierilor” a redus Anfield la tăcere

Alexandru Ivan Publicat: 13 septembrie 2022, 23:10

Mohammed Kudus, gol senzațional în Liverpool – Ajax! Noul star al „lăncierilor a redus Anfield la tăcere

Mohammed Kudus, gol superb în Liverpool - Ajax

Mohammed Kudus. în meciul Liverpool - Ajax / Profimedia

  • Mohammed Kudus, gol senzațional în Liverpool – Ajax
  • Noul star al „lăncierilor” a redus Anfield la tăcere

Mohammed Kudus a reușit un gol superb în meciul Liverpool – Ajax, din etapa a doua din faza grupelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kudus a marcat în minutul 27, cu un sut care l-a lăsat fără reacție pe Alisson. A fost golul care a a adus egalitatea pentru Ajax în meciul cu Liverpool.

Mohammed Kudus, gol superb în Liverpool – Ajax

Kudus a primit balonul în careul lui Liverpool, și-a așezat mingea pe piciorul stâng, puțin în lateral, și a șutat necruțător din întoarcere, cu stângul. Mingea s-a dus aproape de vinclu. Înainte să intre în plasă a lovit și transversala.

Reclamă

VIDEO AICI CU GOLUL MARCAT DE MOHAMMED KUDUS

Kudus a fost cel mai bun jucător de la Ajax în prima repriză împotriva lui Liverpool, cu patru dueluri câștigate, trei atingeri în careul advers, trei driblinguri reușite, trei recuperări și un procentaj de 100% al șanselor convertite.

Reclamă

Pentru Mohammed Kudus a fost al doilea gol din actuala stagiune de Champions League. A înscris și în victoria la scor cu Rangers din prima rundă, 4-0.

Cine este Mohammed Kudus

În vârstă de 22 de ani, Mohammed Kudus s-a născut la Accra, Ghana. A început fotbalul în țara natală, la Right to Dream, însă a ajuns în Europa la doar 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Primii pași în fotbalul mare i-a făcut la danezi de la Nordsjaelland, pentru care a jucat timp de două sezoane.

În iulie 2020, Kudus a fost cumpărat de Ajax de la Nordsjaelland pentru nouă milioane de euro. De atunci a adunat peste 50 de meciuri pentru „lăcieri”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”