Închide meniul

Momente de panică la Copenhaga – Manchester United! Meciul a fost întrerupt şi medicii au intervenit de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 22:48

Reclamă
Momente de panică la Copenhaga – Manchester United! Meciul a fost întrerupt şi medicii au intervenit de urgenţă

Momente de panică la Copenhaga - Manchester United

Copenhaga - Manchester United/ Profimedia

Au fost momente de panică în timpul meciului dintre Copenhaga şi Manchester United. Partida a fost întreruptă pentru câteva minute, după ce unui spectator i s-a făcut rău în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copenhaga şi Manchester United se duelează în etapa a patra din grupele Champions League. „Diavolii roşii” au nevoie de un succes, pentru a reveni pe locul secund.

Momente de panică la Copenhaga – Manchester United

În minutul 15, meciul a fost întrerupt după ce unui spectator i s-a făcut rău. Medicii au intervenit de urgenţă, iar partida a fost oprită pentru câteva minute.

Întreruperea a avut loc la câteva minute distanţă după ce un fan a invadat terenul. Acesta flutura steagul Palestinei, şi a fost reţinut imediat de forţele de ordine.

Manchester United a început perfect duelul cu Copenhaga. Trupa lui Erik Ten Hag a deschis scorul în minutul 6, prin Rasmus Hojlund. Atacantul danez a majorat diferenţa în minutul 28, din pasa lui Garnacho.

Reclamă

Înaintea etapei a patra a grupelor din UEFA Champions League, Manchester United ocupa locul trei în grupă, cu doar trei puncte. Bayern era lider, cu maximum de puncte, în timp ce Galatasaray ocupa locul secund, cu patru puncte.

În campionat, situaţia lui Manchester United este una delicată. „Diavolii” sunt pe locul opt, cu 18 puncte, la egalitate cu Brighton. În ultima etapă, trupa de pe Old Trafford s-a impus la limită în duelul cu Fulham, după un gol marcat de Bruno Fernandes în prelungiri.

Veste teribilă pentru Manchester United! Casemiro a suferit o accidentare gravă

Veste teribilă pentru Manchester United! Gruparea pregătită de Erik ten Hag nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot pentru o perioadă importantă.

Reclamă 4 / 0/3

Casemiro, mijlocaşul brazilian de la echipa engleză Manchester United, va fi indisponibil timp de mai multe săptămâni, din cauza unei accidentări la muşchii ischiogambieri, a anunţat gruparea engleză vineri, într-un comunicat de presă, notează news.ro.

Casemiro (31 de ani) a revenit accidentat de la naţionala Braziliei şi a jucat miercuri în partida de pe teren propriu a lui Manchester United, din Cupa Ligii, cu Newcastle, scor 0-3. Brazilianul a ieşit de pe teren la pauza meciului, acuzând o recidivă, iar examenele medicale au arătat că este vorba de probleme la muşchii ischiogambieri.

Casemiro a ajuns în lotul „diavolilor” în vara anului trecut, de la Real Madrid, pentru suma de 70,65 milioane de euro. În cariera sa a jucat pentru: Sao Paulo, Real Madrid Castilla, Real Madrid și FC Porto. În momentul de față este cotat la 40 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și