Închide meniul

Veste teribilă pentru Manchester United! Casemiro a suferit o accidentare gravă și va lipsi pentru o perioadă lungă

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 18:43

Reclamă
Veste teribilă pentru Manchester United! Casemiro a suferit o accidentare gravă și va lipsi pentru o perioadă lungă

Veste teribilă pentru Manchester United

Casemiro, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Veste teribilă pentru Manchester United! Gruparea pregătită de Erik ten Hag nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot pentru o perioadă importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro, mijlocaşul brazilian de la echipa engleză Manchester United, va fi indisponibil timp de mai multe săptămâni, din cauza unei accidentări la muşchii ischiogambieri, a anunţat gruparea engleză vineri, într-un comunicat de presă, notează news.ro.

Veste teribilă pentru Manchester United! Ce s-a întâmplat cu starul brazilian

Casemiro (31 de ani) a revenit accidentat de la naţionala Braziliei şi a jucat miercuri în partida de pe teren propriu a lui Manchester United, din Cupa Ligii, cu Newcastle, scor 0-3. Brazilianul a ieşit de pe teren la pauza meciului, acuzând o recidivă, iar examenele medicale au arătat că este vorba de probleme la muşchii ischiogambieri.

Manchester United, locul 8 în Premier League, cu cinci înfrângeri în zece etape, va juca sâmbătă cu Fulham, în deplasare, într-un meci din etapa a 11-a.

Casemiro a ajuns în lotul „diavolilor” în vara anului trecut, de la Real Madrid, pentru suma de 70,65 milioane de euro. În cariera sa a jucat pentru: Sao Paulo, Real Madrid Castilla, Real Madrid și FC Porto. În momentul de față este cotat la 40 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2020. La momentul respectiv valora suma de 80 de milioane de euro.

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu!

Echipa lui pregătită de către Erik ten Hag părea că a depăşit perioada complicată, după ce a legat trei victorii în toate competiţiile. „Diavolii” au fost readuşi cu picioarele pe pământ după ultimele două partide de pe teren propriu.

Miercuri seară, cei de la Newcastle au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce s-au impus pe „Teatrul viselor” cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Eddie Howe a deschis scorul în minutul 28 prin Almiron, după care a majorat diferenţa în minutul 36, atunci când a înscris Lewis Hall, un mijlocaş de doar 19 ani. În repriza a doua, dezastrul celor de la Manchester United a fost completat în minutul 60, atunci când a marcat şi Willock.

Înfrângerea cu Newcastle vine la doar câteva zile după dezastrul cu Manchester City din Premier League. Pentru prima oară după 61 de ani, „diavolii” pierd două meciuri la rând pe teren propriu la cel puţin trei goluri diferenţă. De asemenea, aceasta a fost a patra înfrângere din ultimele şase partide disputate pe Old Trafford.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și