Închide meniul

Manchester United are un nou acţionar! Ce sumă va băga în clubul de pe Old Trafford cel mai bogat om din Marea Britanie

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 19:03

Reclamă
Manchester United are un nou acţionar! Ce sumă va băga în clubul de pe Old Trafford cel mai bogat om din Marea Britanie

Manchester United are un nou acţionar

Sir Jim Ratcliffe, noul investitor al lui Manchester United / Profimedia

Manchester United are un nou acţionar! Sir Jim Racliffe, în vârstă de 71 de ani, este cel mai bogat om din Marea Britanie, a cumpărat 25% din acţiunile formaţiei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul a câştigat duelul cu Jassim bin Hamad Al Thani, Emirul Qatarului. Acesta din urmă a făcut mai multe oferte pentru a prelua acţiunile clubului din Manchester, dar au fost respinse de familia Glazer.

Manchester United are un nou acţionar!

Sir Jim Ratcliffe va investi şi 300 de milioane de euro pentru a moderniza stadionul Old Trafford.

„Manchester United anunță astăzi că a încheiat un acord prin care președintele INEOS, Sir Jim Ratcliffe, va achiziționa 25% din acțiunile de clasă B ale clubului și până la 25% din acțiunile de clasă A.

El va oferi, de asemenea, o sumă suplimentară de 300 de milioane de dolari menite să permită investiții viitoare în Old Trafford”, a scris Fabrizio Romano, pe Twitter.

Reclamă

De asemenea, ambiţia lui Jim Ratcliffe este de a o readuce pe Manchester United în topul fotbalului britanic şi mondial:

„Ca cetățean al acestui oraș și suporter al clubului de o viață, sunt foarte încântat să anunț că am obținut un acord cu cei din conducere de a ne ocupa de chestiunile ce țin de partea fotbalistică.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce succesul comercial al clubului a garantat întotdeauna fonduri suficiente pentru a câștiga trofee la cel mai înalt nivel, acest potențial nu a fost exploatat la maximum în ultima vreme.

Suntem aici pentru o perioadă lungă și conștientizăm că avem în față multe provocări și o muncă dificilă, dar le vom aborda cu rigoare, profesionalism și pasiune.

Ambiția noastră comună este clară: aceea de a revedea Manchester United la locul ei, adică în vârful fotbalului britanic și mondial”, este anunţul făcut de Sir Jim Ratcliffe.

Manchester United e în criză, dar Erik ten Hag rămâne optimist după înfrângerea cu West Ham

Manchester United e în criză, dar Erik ten Hag rămâne optimist după înfrângerea cu West Ham. „Diavolii” au plecat fără puncte de pe London Stadium şi au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Premier League.

„Ciocănarii” s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bowen şi Kudus, în minutele 72, respectiv 78. Cu cele trei puncte obţinute în meciul cu United, echipa pregătită de David Moyes a depăşit formaţia de pe Old Trafford în clasamentul din Premier League.

În ciuda înfrângerii de la Londra, Erik ten Hag nu s-a arătat îngrijorat. Olandezul a fost mulţumit de jocul formaţiei sale şi consideră că un moment de slăbiciune a făcut diferenţa. Cu toate acestea, el are încredere în continuare în jucătorii din atacul lui United:

„Am avut o evoluție solidă, dar nu am marcat. Semnificația primului gol. Cred că noi controlam jocul și nu i-am dat șanse lui West Ham. Ne-am creat trei ocazii bune. Un moment de slăbiciune și am căzut. Am pierdut jocul.

Reclamă

Așa cum am spus mai devreme, avem jucători care pot marca, au dovedit în trecut că o pot face. Dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Fotbalul înseamnă să marchezi și să câștigi. Avem probleme, am avut multe eșecuri.

Dar jucătorii de pe teren sunt suficient de buni pentru a câștiga meciuri. Știu că Rashford poate înscrie un gol. Hojlund, Antony, Garnacho, Bruno și Scott McTominay pot și ei să marcheze”, a declarat Erik ten Hag, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și