Închide meniul

Napoli – Barcelona 1-1 şi Porto – Arsenal 1-0, în optimile Champions League! Lusitanii au dat lovitura în prelungiri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 23:50

Napoli – Barcelona 1-1 şi Porto – Arsenal 1-0, în optimile Champions League! Lusitanii au dat lovitura în prelungiri

Napoli - Barcelona 1-1 şi Porto - Arsenal 1-0

Ilkay Gundogan şi Robert Lewandowski/ Profimedia

Napoli – Barcelona 1-1 şi Porto – Arsenal 1-0 au fost în format live text, pe AS.ro, din optimile Champions League. A fost o seară spectaculoasă în competiţia „stelelor”, iar meciurile retur se anunţă extrem de încinse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli şi Barcelona s-au duelat în „şocul” optimilor. Catalanii au deschis scorul prin Robert Lewandowski, iar campioana Italiei a reuşit să egaleze prin Victor Osimhen. În cealaltă partidă, Galeno a punctat pentru Porto.

Napoli – Barcelona şi FC Porto – Arsenal au fost LIVE TEXT, pe AS.ro

Final! S-au încheiat cele două partide! Barcelona a remizat pe terenul lui Napoli, scor 1-1, după ce a condus cu 1-0, în timp ce Porto a învins-o cu scorul de 1-0 pe Arsenal.

Min. 90+4: Porto – Arsenal 1-0! Galeno a reuşit să marcheze pentru lusitani! Mijlocaşul s-a revanşat după ratarea uluitoare din prima repriză.

Min. 75: Napoli – Barcelona 1-1! Victor Osimhen a restabilit egalitatea! Atacantul nigerian a primit o pasă de la Anguissa, a trecut de Inigo Martinez, şi a marcat!

Reclamă

Min. 60: Napoli – Barcelona 0-1! Robert Lwandowski a reuşit să deschidă scorul! Atacantul polonez a punctat cu un şut din interiorul careului, din pasa perfectă primită de la Pedri!

Min. 22: Ocazie Barcelona! Ilkay Gundogan a ratat şansa de a deschide scorul! Mijlocaşul german a şutat în forţă, din afara careului, însă Meret a respins în corner.

Min. 21: Ocazie uriaşă ratată de Porto! Galeno a trimis în bară, dintr-o poziţie perfectă! Balonul a ricoşat tot la el, însă a ratat din nou incredibil, trimiţând pe lângă poarta „tunarilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: Ocazie Barcelona! Robert Lewandowski a primit o pasă perfectă de la Pedri, a şutat în cădere, iar balonul s-a scurs pe lângă poarta lui Meret.

Min. 1: Au început partidele!

Echipele de start la Napoli – Barcelona: 

Napoli: Meret, Anguissa, Cajuste, Di Lorenzo, Juan Jesus, Kvaratskhelia, Lobotka, Olivera, Osimhen, Politano, Rrahmani.

Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Martinez, Cancelo – De Jong, Christensen, Pedri – Yamal, Lewandowsk, Gundogan.

Echipele de start la Porto – Arsenal:

Porto: Costa – Joao Mario, Otavio, Pepe, Wendell – Nico, Varela – Conceicao, Pepe, Galeno – Evanilson

Reclamă

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior – Odegaard, Rice, Trossard – Saka, Havertz, Martinelli.

Cele două echipe la care a jucat Diego Armando Maradona se întâlnesc chiar pe stadionul care poartă numele legendei Argentinei. Sunt adversare chiar campioanele din Serie A şi La Liga, dar care traversează un moment dificil. Ambele au şanse infime să îşi apere titluri câştigate sezonul trecut.

Va fi meciul de debut pe banca lui Napoli a lui Francesco Calzona, cel care tocmai l-a înlocuit pe Walter Mazari. Napoli a ajuns pe locul 9 în campionat, după ce a obţinut un singur succes în ultimele 4 etape.

Resetăm totul, începem pe un nou drum. Suporterii lui Napoli sunt speciali și este responsabilitatea noastră să îi facem fericiți prin performanțele și rezultatele noastre. Barcelona este o echipă puternică, una dintre cele mai puternice din Europa. Le recunoaștem puterea, dar nu ne este frică, pentru că suntem Napoli!„, a declarat Calzona la conferinţa de presă.

Venim aici cu entuziasm și speranță. Este un scenariu ciudat să joci un meci mare împotriva unei echipe ca Napoli, care și-a schimbat antrenorul chiar înainte de meci. Nu este ușor să pregătim partida. Până la urmă, jucăm cu campionii Italiei„, a spus şi Xavi.

În celălalt meci al zilei, FC Porto şi Arsenal se duelează pentru un loc în sferturile Ligii Campionilor. Cu patru zile în urmă, „dragonii” au învins-o pe Estrela LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

„Tunarii” sunt însă de neoprit! Cinci victorii la rând au jucătorii lui Mikel Arteta în campionat. Antrenorul lui Arsenal a recunoscut că suporterii pun deja presiune şi visează cu ochii deschişi atât la trofeul din Premier League, cât şi la cel din Champions League.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

A fost o fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei.

Arbitrul din Carei a primit o delegare importantă în UEFA Champions League, la meciul menționat anterior. Totuși, acesta este contestat chiar și pe plan european, nu doar în România.

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel.

Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure.

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și