Închide meniul

„Ne-au călcat în picioare!” Cea mai dură reacţie după ce FCSB a fost umilită de Sparta Praga în prima repriză

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2024, 22:51

Reclamă
„Ne-au călcat în picioare! Cea mai dură reacţie după ce FCSB a fost umilită de Sparta Praga în prima repriză

UEFA a decis cine va arbitra FCSB - Sparta Praga!

Profimedia

Cea mai dură reacţie după ce FCSB a fost umilită de Sparta Praga în prima repriză a fost a lui Florinel Prunea. Fostul internaţional român a fost şocat de diferenţa uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a avut un discurs extrem de dur după ce FCSB a primit 3 goluri în prima repriză de la Sparta Praga şi a folosit cele mai dure cuvinte.

Cea mai dură reacţie după ce FCSB a fost umilită de Sparta Praga în prima repriză

Incredibil, câtă diferență între meciuri. Câte s-au putut schimba într-o săptămână. Diferență foarte mare. Ne-au călcat în picioare. Nu am câștigat un duel. Nu am văzut FCSB să joace de maniera asta”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Trei schimbări la pauza meciului FCSB – Sparta Praga! Ce jucători au fost introduşi după umilinţa din prima repriză

Gigi Becali a efectuat trei schimbări la pauza meciului FCSB – Sparta Praga! Campioana României a avut parte de o primă repriză de coşmar în Ghencea. După primele 45 de minute, cehii conduc cu 3-0. Dubla lui Birmancevic şi Haraslin au marcat pentru Sparta, care a fost depăşită la toate capitolele în prima repriză.

La pauza meciului, Alex Băluţă, Adrian Şut şi Marius Ştefănescu au fost înlocuiţi cu Daniel Popa, Malcom Edjouma şi William Baeten. Daniel Popa a avut chiar o primă acţiune în debutul reprizei secunde, dar şutul său deviat a fost parat de portarul Peter Vindahl Jensen.

Reclamă
Reclamă 4

Joyskim Dawa a provocat un penalty

Joyskim Dawa a comis un fault în careul FCSB-ului. După doar 28 de minute, Sparta Praga conducea în partida din Ghencea cu 2-0, graţie dublei realizate de Birmancevic. Dacă primul gol al extremei dreapta a venit în urma unui corner, jucătorul de 26 de ani din Serbia a realizat dubla după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 26, Joyskim Dawa, marcatorul golului roş-albalştrilor de la Praga, a sărit târziu într-un duel aerian cu Olatunji în careul celor de la FCSB. Fundaşul campioanei României nu a ajuns la balon şi l-a lovit pe atacantul cehilor în cap.

Arbitrul a dictat imediat lovitură de la 11 metri. În timp ce Olatunji a primit îngrijiri medicale, faza a fost verificată de VAR, dar decizia centralului a fost menţinută.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 4 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și