Închide meniul

Neluțu Varga încă mai speră la titlu: „CFR nu moare când vor alții!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 22:36

Reclamă
Neluțu Varga încă mai speră la titlu: CFR nu moare când vor alții!”

Neluțu Varga încă mai speră la titlu

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluțu Varga încă mai speră la titlu! Deși șansele CFR-ului, la titlul de campioană, mai sunt pur matematice, în actualul sezon, finanțatorul din Gruia spune că echipa sa ar putea produce o minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CFR Cluj se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 39 de puncte obținute, la șapte lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Neluțu Varga încă mai speră la titlu

Omul de afaceri spune că CFR Cluj este capabilă să producă o minune, la finalul actualului sezon, și să cucerească, din nou, titlul de campioană. Totodată, susține că va reevalua decizia de a o părăsi pe CFR Cluj.

„Îmi doresc să vin cu anumite clarificări, după reacția pe care am avut-o «la cald» duminică seara, după meciul cu Universitatea Craiova. Am declarat că fotbalul românesc m-a pierdut ca finanțator şi nu că mă retrag.

Da, iau în calcul ca din sezonul următor să-mi reevaluez opţiunile. La finalul acestui campionat, voi face o analiză, voi trage linie și voi vedea dacă mai merită să finanțez ambițiile europene ale unui fotbal vicios sau va fi mai bine să-mi îndrept mai mult atenția spre a investi în Academia clubului.

Reclamă
Reclamă 4

Indiferent ce vom decide, rămân, bineînțeles, aproape de CFR, așa cum am fost în toți acești ani, dar mă voi gândi de două ori dacă voi sacrifica, în aceeași măsură, atât resursele financiare, cât și sănătatea.

Indiferent de circumstanțe, așa cum am făcut și până acum, toate contractele pe care clubul și le-a asumat vor fi onorate. După aproape șase ani de performanțe inegalabile pentru fotbalul românesc, timp în care CFR s-a bătut, de la egal la egal, și nu doar ocazional, cu marile forțe ale Europei, pot spune că am adus clubul într-un punct stabil în care se poate baza pe resursele proprii pentru a-și continua activitatea.

Am încredere în echipa noastră și în staff-ul tehnic și sunt convins că au potențialul de a produce o minune, cu toate piedicile puse până în acest moment. Voi fi lângă ei în orice clipă, fizic sau cu sufletul, la fel ca toți cei care iubesc acest club! CFR nu moare când vor alții”, a declarat Neluțu Varga, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce spunea Neluțu Varga după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

La finalul partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova, 1-1, Neluțu Varga a avut o tiradă la adresa arbitrajului românesc și a anunțat că o va părăsi pe CFR Cluj.

„Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut de hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. E ultima mea intervenție”, a spus Neluțu Varga, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și