Închide meniul

Neymar şi-a ieşit din minţi! Arbitrul i-a dat cartonaş galben pentru bucuria de la golul marcat în Maccabi Haifa – PSG 1-3. „Numai mie mi se întâmplă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 10:54 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:32

Neymar şi-a ieşit din minţi! Arbitrul i-a dat cartonaş galben pentru bucuria de la golul marcat în Maccabi Haifa – PSG 1-3. „Numai mie mi se întâmplă!

Neymar şi-a ieşit din minţi! Arbitrul i-a dat cartonaş galben pentru bucuria de la golul marcat în Maccabi Haifa - PSG 1-3

Neymar, un car de nervi după ce a primit cartonaş galben / Profimediaimages

Neymar şi-a ieşit din minţi în timpul meciului Maccabi Haifa – PSG, scor 1-3, din grupa H a UEFA Champions League. Starul brazilian a înscris în minutul 88 şi s-a bucurat într-un mod inedit. Arbitrul i-a arătat imediat cartonaş galben şi l-a înfuriat pe golgheterul din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar i-a cerut explicaţii „centralului” Daniel Siebert. A fost un car de nervi şi după fluierul final şi şi-a strigat nemulţumirea şi în faţa jurnaliştilor.

Neymar şi-a ieşit din minţi în Maccabi Haifa – PSG 1-3

„Cartonașul galben? Tocmai l-am văzut pe arbitru și l-am întrebat de ce mi-a dat cartonașul. Și-a cerut scuze și a spus că are încredere în mine (n.r. referitor la bucuria de la gol). Oh, acum ai încredere în mine?

După ce primesc galben și sunt avertizat? Este lipsă de respect, trebuie să le cer celor de la UEFA să sărbătorească asta?”, a declarat Neymar la finalul meciului.

Reclamă

Neymar şi-a manifestat nemulţumirea şi pe reţelele sociale. Acesta a postat un mesaj acid pe contul său de Twitter.

Este o lipsă de respect faţă de sporivi. Am primit cartonaş galben fără să fi făcut nimic. Şi arbitrul? Nici nu mai spun că a greşit, o va face el! Lipsă totală de respect„, a scris brazilianul.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit L’Equipe, Neymar a avut o reacţie categorică şi pe contul său de Instagram. Aceasta a amintit de celebrul mesaj al lui Balotelli, „Why always me? (n.r. De ce întotdeauna eu?).

Bucuria unui gol, cartonaş galben, încă unul pe lista lui Neymar! Aceste lucruri mi se întâmplă numai mie! Data viitoare îi voi spune arbitrului ceea ce vreau să fac!„, a transmis starul lui PSG.

Lionel Messi, record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG

Lionel Messi a atins un record fabulos după golul marcat în Maccabi Haifa – PSG. Starul argentinian tocmai l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în ceea ce priveşte numărul de echipe împotriva cărora a marcat în UEFA Champions League.

Lionel Messi a egalat pentru PSG în partida cu Maccabi Haifa. În minutul 37, la scorul de 1-0 pentru formaţia din Israel, Messi a trimis în poartă centrarea lui Kylian Mbappe.

După golul marcat cu Maccabi Haifa, Lionel Messi a ajuns la un număr de 39 de echipe diferite împotriva cărora a marcat în UEFA Champions League. Niciun alt jucător nu a mai reuşit o asemenea performanţă.

Neymar a fost propus de PSG la Manchester City. Pep Guardiola a refuzat

A fost nebunie în ultima zi din mercato! ”Bomba” putea să vină de la Paris, unde Neymar a fost propus de PSG la Manchester City. În cele din urmă, Pep Guardiola a refuzat transferul!

Relația lui Neymar cu Kylian Mbappe a devenit rece, astfel că șecii lui PSG au trecut la fapte. Au vrut să scape de brazilian, care are un salariu uriaș: 48.996.000 de euro brut.

Reclamă

Neymar a fost propus la Manchester City pe ultima sută de metri, însă campioana Angliei a refuzat mutarea, anunță Marca.

Motivul este unul simplu: ”cetățenii” se ”mulțumesc” cu transferul lui Erling Haaland, care face senzație în Premier League, și nu au riscat aducerea unei alte vedete care poate tulbura vestiarul.

Cotat în prezent la 75 de milioane de euro, Neymar a fost adus la PSG pentru cucerirea UEFA Champions League. Totuși, vedeta clubului a dezamăgit în chiar cel mai important meci, finala cu Bayern din 2020, scor 0-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și