Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, lăudat de toată lumea după revenirea la lotul României: ”Mă bucur pentru echipa naţională”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 8:25

Nicolae Stanciu, lăudat de toată lumea după revenirea la lotul României: ”Mă bucur pentru echipa naţională”

Nicolae Stanciu, lăudat de toată lumea după revenirea la lotul României

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu e lăudat de toată lumea după revenirea la lotul României. Edi Iordănescu l-a convocat pentru prima oară în mandatul său, iar așteptările de la mijlocașul de 29 de ani sunt ridicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu e considerat cel mai în formă fotbalist prezent la lotul de la Mogoșoaia pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia. Jucătorul lui Wuhan Three Towns face show în China. A marcat 7 goluri și și-a trecut în cont 7 pase decisive, în 14 meciuri.

Nicolae Stanciu, lăudat de toată lumea după revenirea la lotul României

”Foarte bine, mă bucur pentru el că revine la echipa naţională, mă bucur pentru echipa naţională că revine Stanciu. E un jucător valoros, un jucător bun”, a spus Rusescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu a revenit la echipa naţională, după ce la meciurile din luna iunie nu a fost convocat. Acesta va fi unul dintre liderii grupului pentru meciurile din această lună, cu Finlanda şi Bosnia, în lipsa căpitanului Vlad Chricheş, care s-a accidentat duminică.

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională

”Mă simt bine să fiu din nou aici, să-mi văd colegii. Sunt bine și destul de încrezător pentru meciurile ce vor urma. Vin cu un suflu nou, având în vedere forma mea de la echipa de club și faptul că suntem lideri acolo îmi dă o încredere mult mai mare.

Reclamă

Mereu am încercat să îi ajut pe cei care vin pentru prima dată la națională sau pe cei mai tineri. O să fac asta în continuare, cât timp voi fi la națională. Am încredere că putem să scoatem două rezultate pozitive”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman. Finlanda – România e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nicolae Stanciu a marcat 7 goluri în China
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și