Închide meniul

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Vom face asta clar”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 17:43 / Actualizat: 16 iulie 2024, 19:20

Reclamă
„Nu ne-am aşteptat Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Vom face asta clar

Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB - Virtus: "Toată lumea se aşteaptă la asta"

Darius Olaru, în timpul meciului FCSB - U Cluj / Hepta

Darius Olaru a avut un mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus, în manşa a doua a primului tur preliminar din UEFA Champions League. Săptămâna trecută, campioana României s-a impus cu 7-1, iar returul din Ghencea reprezintă o simplă formalitate pentru jucătorii lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei retur, Darius Olaru a recunoscut că a fost dificil pentru el şi coechipierii săi să îşi analizeze adversarii şi că nimeni de la echipă nu se aştetpta la un asemenea scor în partida tur.

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

Chiar dacă jucătorii lui Elias Charalmbous au rezolvat calificarea încă din primul meci, Olaru le-a promis fanilor că şi jocul retur va fi tratat serios:

„Acum nu cred că mai sunt emoții la meciul cu Virtus. Trebuie să tratăm meciul serios și să-l câștigăm pentru că mai punem puncte la coeficient și avem nevoie de o victorie. Sincer, nu prea m-am întâlnit cu situații de acest fel. Clar, trebuie să gestionăm bine și să câștigăm returul. Am arătat bine și trebuie să o facem din nou.

Nu ne-am așteptat la diferența de scor din tur. Nu prea am reușit să-i analizăm pentru că n-am găsit meciuri. Pentru ei era primul meci, nu aveau ritm, clar eram favoriți și am tratat meciul foarte bine.

Reclamă
Reclamă 4

Meciul din tur a fost foarte bun pentru mine, dar l-am uitat deja și mă gândesc la victorie. Acum jucăm acasă și toată lumea se așteaptă ca diferența să fie poate mai mare. Clar vom trata meciul serios și vedem ce va fi”, a declarat Darius Olaru, potrivit sport.ro.

Meci special pentru Federico Piovaccari! Italianul îşi ia adio de la cariera de fotbalist chiar la meciul cu FCSB din Ghencea

Federico Piovaccari (39 de ani) a anunţat că îşi va pune ghetele în cui după meciul cu FCSB. Atacantul italian a jucat şi în meciul tur cu FCSB.

Piovaccari a intrat în minutul 82 al meciului Virtus – FCSB 1-7. Atacantul de 39 de ani l-a înlocuit pe Simone Benincasa.

Reclamă

„Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

(n.r. Un gol?) Da, să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a declarat Federico Piovaccari pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:02

Ferrari şi Haas continuă parteneriatul! Anunţul făcut de echipa americană

18:43

FCSB are un singur jucător în echipa primei etape din Liga 1! Cine a fost desemnat antrenorul rundei

18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și