Închide meniul

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 23:25

Reclamă
„Nu suntem la nivelul celor din San Marino Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, "săgeţi" către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

Joris van Overeem/ Profimedia

Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv a trimis „săgeţi” către FCSB, înaintea confruntării din Ghencea, din turul secund preliminar. Joris van Overeem a transmis un mesaj de luptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Maccabi Tel Aviv, în confruntarea tur din turul secund preliminar din Champions League. Partida se va disputa mâine, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

Joris van Overeem nu se teme înaintea duelului cu FCSB, mărturisind că Maccabi Tel Aviv nu este o formaţie de nivelul lui Virtus, echipă pe care roş-albaştrii au învins-o fără emoţii, în primul tur preliminar din Champions League.

„FCSB este un club mare cu o serie de jucători buni. Aşa că este o echipă bună. Faptul că au înscris de 11 ori în primul tur arată că au calitate individuală, în acelaşi timp nu cred că noi suntem la nivelul echipei din San Marino.

Poate că ei au un alt ritm, pentru că deja au început campionatul. Însă cred că stagiul nostru de pregătire a fost destul de intens, chiar aş putea spune că ne antrenăm în acelaşi ritm ca la un meci.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB joacă bine pe spaţii mici. Poate că sunt unele asemănări între jocul lor şi al nostru, în acelaşi timp sunt şi destule diferenţe„, a declarat Joris van Overeem, în cadrul unei conferinţe de presă.

Anunţul antrenorului lui Maccabi Tel Aviv despre vedeta echipei sale, înainte de meciul cu FCSB!

Anunţul antrenorului lui Maccabi Tel Aviv despre vedeta echipei sale, înainte de meciul cu FCSB, a venit la conferinţa de presă. Felicio Milson (24 de ani), cotat de transfermarkt.com la 4 milioane de euro, a făcut deplasarea la Bucureşti, deşi nu a făcut pregătirea cu Maccabi în această vară. El spera să se transfere de la echipa israeliană.

”Mă simt bine, sunt încântat că jucăm în Champions League cu un așa club, cu o mare istorie. Nu ne gândim la jucătorii care nu sunt cu noi. Jucătorii mei sunt dedicați. Suntem pregătiți. Știu ce am văzut la antrenamente.

Reclamă

Milson e cu noi, este în echipă. Mâine vom vedea care va fi situația lui. Suntem 100% pregătiți. Dacă nu vom arăta ca o echipă, înseamnă că nu suntem pregătiți.

Fotbalul este impredictibil. Ne vom face jocul nostru. Nu sunt aici să comentez unele lucruri, ci să vorbesc despre fotbal.

Nu cred că un singur jucător poate face diferența. Sunt sigur că ei (n.r. cei de la FCSB) sunt pregătiți pentru acest meci. Au o organizare bună, au mulți jucători periculoși. Nu putem spune ceva rău despre ei. Noi am jucat un singur meci”, a declarat antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, Zarko Lazetic, la conferința de presă.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și