Închide meniul

Pariul lui Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de gală Liverpool – Real Madrid: „Va arbitra finala Champions League!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 19:43

Pariul lui Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de gală Liverpool – Real Madrid: „Va arbitra finala Champions League!

Pariul specialistului, după ce Istvan Kovacs va arbitra Liverpool - Real Madrid

Istvan Kovacs, în timpul unui meci/ Profimedia

Ion Crăciunescu şi-a dezvăluit pariul, după ce Istvan Kovacs va arbitra meciul de gală din Champions League, dintre Liverpool şi Real Madrid. Fostul arbitru consideră că centralul român traversează o perioadă extrem de bună din cariera sa, şi ca urmare, este convins că acesta va arbitra şi o finală din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost delegat la cel mai tare meci din faza optimilor de finală din Liga Campionilor, anume Liverpool – Real Madrid. Partida va fi marţi, de la ora 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Pariul lui Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs va arbitra Liverpool – Real Madrid

Ion Crăciunescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs. Fostul mare arbitru român este de părere că centralul din Carei a fost luat în calcul de către forul continental pentru partida de pe Anfield, ca urmare a prestaţiilor din ultimii ani.

Totodată, Crăciunescu este dispus să facă pariu că Istvan Kovacs va ajunge, în viitorul apropiat, să fie la centrul unei finale de Champions League.

„Păi când îți dă să arbitrezi Liverpool – Real Madrid, înseamnă că ai ajuns la un nivel foarte înalt, ești considerat unul dintre arbitrii de top din Europa. Și eu cred că, pentru că îl ajută și vârsta, 38 de ani, va arbitra și o finală de Champions League, pentru că merită.

Reclamă

Știți că Ioan Igna l-a descoperit pa Kovacs, la un meci la Reșița și a tras toate semnalele de alarmă. A fost propus pe lista FIFA de Lupescu și iată că are o evoluție excelentă acolo. Eu cred că, din toți arbitrii care au trecut, la vârsta lui, nimeni nu a realizat ce a realizat el”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

„Cine este Istvan Kovacs?”. Ce au scris jurnaliştii de la Mundo Deportivo înainte ca românul să arbitreze Liverpool – Real Madrid

„Cine este Istvan Kovacs?„, a fost întrebarea pe care şi-au pus-o spaniolii în momentul în care românul a fost delegat să arbitreze Liverpool – Real Madrid, „şocul” din optimile de finală ale UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial, astfel că „centralul” din Carei este în faţa unuia dintre cele mai tari meciuri ale carierei.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com l-au analizat pe arbitrul român care va împărţi dreptatea pe Anfield. Va fi chiar reeditarea finalelor din 2018 şi 2022 ale Ligii Campionilor. Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Reclamă 4 / 0/3

„Merită să menţionăm că românul a fluierat şi meciul din turul semifinalelor, Manchester City – Real Madrid„, au precizat spaniolii. Anul trecut Kovacs a fost lăudat la finalul confruntării de senzaţie de pe Ettihad. A fost la centru în victoria fabuloasă a „cetăţenilor” lui Pep Guardiola, scor 4-3.

Sursa citată anterior aminteşte că Istvan este arbitru internaţional din 2010 şi că va împărţi dreptatea în al 14-lea său meci din Champions League. A precizat şi că românul vine după ce a fluierat în semifinala de la Campionatul Mondial al Cluburilor, Flamengo – Al Hilal.

Recomandări
  • Pariul specialistului, după ce Istvan Kovacs va arbitra Liverpool – Real Madrid
  • Ce a declarat Ion Crăciunescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și