Închide meniul

Pep Guardiola, declarație surprinzătoare înainte de RB Leipzig – Manchester City: „În afară de Real Madrid, nimeni nu poate!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 14:28

Pep Guardiola, declarație surprinzătoare înainte de RB Leipzig – Manchester City: În afară de Real Madrid, nimeni nu poate!”

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City - Liverpool 4-1

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola (52 de ani) a avut o declarație surprinzătoare înainte de RB Leipzig – Manchester City! Faimosul antrenor a spus că, în afară de Real Madrid, nicio echipă nu poate câștiga trei-patru trofee Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida RB Leipzig – Manchester City, care contează pentru turul optimilor Champions League, va avea loc astăzi, de la ora 22:00.

Pep Guardiola, declarație surprinzătoare înainte de RB Leipzig – Manchester City

Pep Guardiola susține că nu resimte nicio presiune cauzată de faptul că nu a reușit să câștige niciodată trofeul Champions League, alături de Manchester City. Acesta a mai spus că, în opinia sa, Real Madrid este singura echipa care poate cuceri trei-patru titluri Champions League.

„Cu siguranță e o competiție specială. E fantastică. Mă încântă faptul că suntem aici. E un privilegiu. Nu știu până în ce fază vom ajunge, dar e bine că suntem aici. E greu să treci de faza grupelor.

Nu vreau să pun presiune pe mine. De când am ajuns aici, nu m-am gândit niciodată că trebuie să câștigăm totul. Sau că trebuie să câștig 3-4 Ligi ale Campionilor. În afară de Real Madrid, nimeni nu poate.

Reclamă

În ultimele sezoane am fost aproape să câștigăm, am făcut meciuri foarte bune. Acum trebuie să încercăm din nou.

Dacă mâine mi-aș încheia cariera, aș spune că am fost binecuvântat, având în vedere ce am făcut la Barcelona, Bayern Munchen și la Manchester City. Nu m-am gândit niciodată că voi avea această carieră. Indiferent de ce voi face, în viitor voi da greș. Nimic nu va fi suficient. Așa că încerc să mă bucur și să mă distrez. După această conferință voi mânca, voi bea un vin și mă voi uita la meciuri”, a spus Pep Guardiola, citat de as.com.

Real Madrid, „remontadă” în meciul cu Liverpool

Real Madrid a realizat o adevărată „remondată” în partida cu Liverpool, reușind să câștige cu scorul de 5-2, după ce, în minutul 14, „cormoranii” conduceau cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost ușor, mai ales când am văzut cum a început meciul. Nu ne-am pierdut încrederea și ușor, ușor, am preluat controlul mingii, fiind mereu eficienți în față. Vinicius a făcut un joc incredibil. Prima parte din această confruntare a fost bună, dar trebuie să ne gândim că și în retur va trebui săluptăm și să suferim.

M-am gândit la meciul cu Manchester City și am sperat că același lucru se va întâmpla. Într-un final, s-a întâmplat același lucru și chiar mai bine. Am început să marcăm, să creăm pericol și să îmbunătățim aspectul defensiv. Ne-au făcut probleme pe flancul stâng, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo. Apoi ne-am revenit, punându-l pe Valverde în stânga, acesta venind cu mai multă energie.

Cred că Rodrygo a făcut o treabă fantastică în atac și în defensivă.

Lupta nu s-a terminat, Liverpool a suferit în repriza secundă, dar noi am suferit în prima”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, la finalul partidei cu Liverpool.

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și