Închide meniul

Pep Guardiola, avertisment pentru rivalele lui Manchester City: „Erling Haaland va avea o formă de invidiat după Campionatul Mondial!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 10:24

Pep Guardiola, avertisment pentru rivalele lui Manchester City: „Erling Haaland va avea o formă de invidiat după Campionatul Mondial!

Pep Guardiola, avertisment pentru rivalele lui Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola a lansat un avertisment pentru rivalele lui Manchester City. Marele antrenor anunţă că Erling Haaland va fi mai motivat ca niciodată după Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro nu va fi prezent la turneul final alături de naţionala Norvegiei. Astfel, Guardiola e convins că acesta se va pregăti pentru restul sezonului, iar prestaţiile sale vor fi uluitoare.

Pep Guardiola, avertisment pentru rivalele lui Manchester City

În doar 15 meciuri, Erling Haaland a doborât record după record – a marcat 22 de goluri în toate competiţiile!

„Va fi în Marbella şi în Norvegia. Cât de bine se va descurca în cealaltă jumătate a sezonului va depinde asta. Are o casă în Marbella şi va juca golf. Sperăm să nu mânânce şi să bea prea mult şi să aibă o formă de invidiat.

El a marcat multe goluri pentru se mişcă foarte bine. Are acţiuni foarte bune şi genul ăsta de mişcare nu e uşor pentru niciun atacant. El ajunge primul şi pleacă ultimul. Are grijă perfectă de corpul său.

Reclamă

Ştiu că îşi dorea să meargă la Campionatul Mondial şi sper să o facă la următorul. E prima oară când acest turneu se desfăşoară aşa şi nu ştim cum vor fi jucătorii”, a transmis Pep Guardiola, citat de The Sun.

Dieta uluitoare a lui Erling Haaland

Erling Haaland a dezvăluit care este dieta uluitoare care l-a transformat într-o „maşinărie de goluri”. Atacantul de 22 de ani este într-o formă fabuloasă şi tocmai a înscris al 22-lea gol după transferul la Manchester City. Nicio defensivă din Premier League şi niciun record pare că nu îi stă în cale.

„HAA-NNIBAL THE CANNIBAL„, au titrat jurnaliştii de la thesun.co.uk când au aflat ce mănâncă starul lui Pep Guardiola. Rutina norvegianului le-a amintit de Hannibal Lecter, personajul principal din filmul „Tăcerea mieilor”.

Reclamă 4 / 0/3

„Atacantul lui Manchester City dezvăluie dieta bizară care l-a ajutat să se transforme într-o ‘furtună’ pe teren”, au scris britanicii când au văzut un documentar în care Erling Haaland a anunţat că mănâncă inima şi ficatul animalelor. Acestea sunt bogate în vitamina B, fier, fosfor, cupru şi magneziu.

„Voi (n.r. ceilalţi oameni) nu mâncați așa ceva, dar eu vreau să am grijă de corpul meu. Cred că un stil de alimentație sănătos este cel mai important. Lumea spune că nu este bună carnea, dar care carne? Cea de la McDonald’s? Eu mănânc inimă și ficat„, a precizat Haaland.

Atacantul lui Manchester City, poreclit „Canibalul” the The Sun, a precizat că bea numai apă care trece printr-un complicat sistem de filtrare.

„Primul lucru pe care îl fac dimineața este să stau puțin cu privirea spre soare. Este bine pentru ritmul circadian. De asemenea, am început să filtrez și apa. Cred că poate avea mari beneficii asupra organismului meu”, a mai spus Erling Haaland în cadrul acelui documentar.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și