Închide meniul

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland: „Va da goluri toată viața!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 8:45

Reclamă
Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland: Va da goluri toată viața!”

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland

Erling Haaland și Pep Guardiola/ Profimedia

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland, după ce atacantul a marcat o „dublă” în duelul dintre Young Boys și Manchester City. Managerul „cetățenilor” a avut o reacție tranșantă pentru cei care-l critică pe Haaland și a declarat că acesta nu se va opri niciodată din a marca goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City are victorii pe linie în grupa de Champions League. În succesul cu Young Boys, „cetățenii” au punctat prin Akanji și Erling Haaland.

Pep Guardiola i-a pus la punct pe contestatarii lui Erling Haaland

Pep Guardiola a analizat partida cu Young Boys și s-a declarat foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi. Acesta a subliniat că echipa sa mai are nevoie de un singur succes în grupe, pentru a se califica matematic în optimile UEFA Champions League.

De asemenea, în privința lui Erling Haaland, Pep Guardiola a declarat că e important ca acesta să aibă multe ocazii, pe parcursul unui meci. Managerul catalan a mărturisit că cei care îl critică pe norvegian își doresc ca acesta să nu marcheze niciun gol, însă este convins că vârful de 23 de ani va fi golgheter toată cariera sa.

A fost un meci foarte bun, jocul nostru pozițional a fost foarte bun. Agresivitatea lor a făcut ca duelurile unu la unu să fie destul de dure. Matheus Nunes ne-a ajutat mult în a doua repriză. Jucătorii au fost excepționali. Mai avem nevoie de o victorie să ne calificăm din punct de vedere matematic și de încă două să terminăm pe primul loc.

Reclamă

E important că Erling are multe ocazii. Oamenii vor ca el să nu reușească. Îmi pare rău să vă spun asta, dar tipul ăsta va da goluri toată viața. Este o amenințare incredibilă.

Jucătorii trebuie să își găsească abilitățile să paseze precum Kevin de Bruyne sau Ilkay Gundogan, dar el va înscrie până în ultima zi în care va juca fotbal”, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Erling Haaland, primele goluri în Champions League după cinci meciuri

Erling Haaland a marcat primele goluri în Champions League, după o pauză de cinci meciuri. Atacantul norvegian de 23 de ani a punctat pentru Manchester City, în duelul cu Young Boys.

Reclamă 4 / 0/3

Centralul a dictat penalty în minutul 67, după un fault comis în careu de elveţieni. Erling Haaland a marcat, şi a atins astfel borne impresionante.

Ulterior, Erling Haaland a reuşit „dubla” în minutul 86. Starul norvegian a marcat din pasa lui Rodri, şi a dus scorul la 3-1 pentru Manchester City. Pentru „cetăţeni”, scorul a fost deschis de Akanji, imediat după pauză, în minutul 48.

Atacantul lui Pep Guardiola a intrat în Top 20 golgheteri din Champions League. În cele 13 meciuri bifate alături de Manchester City, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, norvegianul a punctat nu mai puţin de 13 goluri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și