Închide meniul

Erling Haaland, primele goluri în Champions League după cinci meciuri! Bornă impresionantă atinsă de golgheterul norvegian

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 23:46

Reclamă
Erling Haaland, primele goluri în Champions League după cinci meciuri! Bornă impresionantă atinsă de golgheterul norvegian

Erling Haaland, primul gol în Champions League după cinci meciuri

Erling Haaland, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a marcat primele goluri în Champions League, după o pauză de cinci meciuri. Atacantul norvegian de 23 de ani a punctat pentru Manchester City, în duelul cu Young Boys.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a punctat din penalty în partida din Elveţia. Manchester City şi Young Boys se duelează într-un meci din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

Erling Haaland, primul goluri în Champions League după cinci meciuri

Erling Haaland a pus căpat unei secete de cinci meciuri fără gol marcat în Champions League. Atacantul lui Pep Guardiola a marcat de la punctul cu var în duelul cu Young Boys.

Centralul a dictat penalty în minutul 67, după un fault comis în careu de elveţieni. Erling Haaland a marcat, şi a atins astfel borne impresionante.

Ulterior, Erling Haaland a reuşit „dubla” în minutul 86. Starul norvegian a marcat din pasa lui Rodri, şi a dus scorul la 3-1 pentru Manchester City. Pentru „cetăţeni”, scorul a fost deschis de Akanji, imediat după pauză, în minutul 48.

Reclamă

Atacantul lui Pep Guardiola a intrat în Top 20 golgheteri din Champions League. În cele 13 meciuri bifate alături de Manchester City, în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, norvegianul a punctat nu mai puţin de 13 goluri.

Golul din duelul cu Young Boys a fost primul pentru Erling Haaland, din acest sezon de UEFA Champions League. Atacantul norvegian nu reuşise să marcheze în precedentele două dueluri din grupă, cu Steaua Roşie Belgrad şi Leipzig.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol marcat de Erling Haaland în Champions League a avut loc în returul sferturilor cu Bayern, din sezonul trecut. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 1-1, după ce turul a fost câştigat de „cetăţeni” categoric, cu 3-0.

În acest sezon, Haaland a bifat 13 meciuri pentru Manchester City. Norvegianul a reuşit să înscrie nouă goluri şi să ofere două assist-uri, în toate competiţiile.

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland

Manchester City face eforturi pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland (23 de ani). Şefii campioanei din Premier League încearcă să-i „betoneze” contractul starului norvegian care are 44 de goluri în 43 de meciuri din campionatul Angliei.

Potrivit mundodeportivo.com, care citează presa din Anglia, Manchester City îşi doreşte să îi reînnoiască contractul lui Erling Haaland în cel mai scurt timp. Pregăteşte o propunere valabilă până în 2028. Haaland ar urma să fie tentat cu un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent. Săptămânal, norvegianul primeşte 375.000 de lire sterline (n.r. 433.000 de euro).

Conducătorii campioanei Europei ar fi început deja discuţiile cu impresarul şi apropiaţii lui Erling Haaland. E de aşteptat să se ajungă rapid la un acord. Adus pentru 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, „Tunetul Nordului” a ajuns la o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Haaland traversează cea mai importantă „secetă” de goluri de când a fost transferat în Premier League. Atacantul de 23 de ani nu a marcat în ultimele patru meciuri ale lui City. În eşecul cu Arsenal nu a reuşit să trimită niciun şut pe spaţiul porţii „tunarilor”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și