Închide meniul

Pep Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland: „Dacă era 4-0, în regulă, dar să faci asta la 2-0?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 20:45

Pep Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland: Dacă era 4-0, în regulă, dar să faci asta la 2-0?”

Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland

Foto: Profimedia

Pep Guardiola a făcut o criză de nervi la adresa lui Erling Haaland, după ce Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 2-1, în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, „cetățenii” au pus 4 puncte între ei și Arsenal, a doua clasată din campionatul Angliei, cu doar 4 meciuri rămase până la finalul sezonului.

Pep Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland: „Dacă era 4-0, în regulă, dar să faci asta la 2-0?”

În minutul 84 al meciului de pe Etihad, Manchester City a beneficiat de un penalty, la scorul de 2-0. Erling Haaland a preferat să-l lase pe Gundogan să execute, dat fiind faptul că germanul deja reușisese să înscrie două goluri și avea șansa unui hat-trick.

Gundogan a ratat însă lovitura de la 11 metri, iar la faza următoare, Leeds a reușit să reducă din diferență. Pep Guardiola a făcut o criză de nervi și l-a certat pe Haaland pentru gestul făcut.

„Meciul nu era încheiat, însă asta arată cât de bun și de generos este Erling. Dacă era 4-0 cu 10 minute înainte de final, în regulă, dar să faci asta la 2-0? Erling este cel mai bun executant de penalty-uri acum, deci el trebuia să bată.

Reclamă

Astăzi, Erling putea să marcheze două sau trei goluri. A jucat incredibil de bine și s-a luptat excelent. Vreau să-l laud pe Erlig și când nu marchează. Dacă Gundogan ar fi marcat, toată lumea ar fi spus: ‘În regulă, hat-trick, bravo!’, dar un executant este un executant”, a declarat Pep Guardiola, după meci, potrivit BBC.

„L-am văzut pe Erling cu mingea în brațe. Se uita după mine. Mi-a spus să bat eu. L-am întrebat de câteva ori: «Ești sigur?». Era foarte sigur și determinat să îmi dea mingea. Așa că, evident, am luat-o. Îmi pare rău că n-am marcat”, a declarat și Gundogan.

Pep Guardiola şi-a dezvăluit secretul! Cele trei reguli simple pe care le-a impus starurilor de la Manchester City pentru a câştiga titlul în Premier League

Pep Guardiola şi-a dezvăluit secretul cu care vrea să o facă pe Manchester City pentru a cincea oară în ultimele şase sezoane din Premier League. Managerul „cetăţenilor” a stabilit trei reguli simple în vestiar, cu care are un succes uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolul a recunoscut ce le cere jucătorilor săi pentru a câştiga duelul „la baionetă” cu Arsenal. City a avut o revenire de senzaţie şi este favorită acum la ridicarea trofeului.

Chiar dacă Manchester City poate juca 10 meciuri în decurs de 38 de zile, în cazul în care va obţine calificarea în finala Champions League, Guardiola nu îşi caută alibi. A anunţat că, dacă fotbaliştii săi vor respecta cerinţele lui, vor avea un sezon istoric. Le-a cerut să doarmă, să bea doar apă şi să nu ‘sară’ mesele.

„Te înşeli dacă spui că eşti obosit. Nu eşti obosit. Oamenii spun că sunt prea multe meciuri. Dar atunci când câştigi partidele, ca manager deja visezi la titlu. Desigur, majoritatea jucătorilor vor simţi acelaşi lucru.

Este doar vorba despre somn, somn şi somn. Mănâncă mult şi bea apă! Trebuie să dormi mult după prânz pentru o regenerare mai bună. Şi foloseşte-ţi toată energia în momentele jocului.

În rest, au un kinetoterapeut incredibil care are grijă de ei. Şi pot câştiga titlul. Au făcut asta în trecut, deci pot repeta performanţa”, a declarat Pep Guardiola, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și