Închide meniul

Pep Guardiola, monumental după ce a câștigat Liga Campionilor: ”Ai grijă, Real Madrid!”

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2023, 8:05

Reclamă
Pep Guardiola, monumental după ce a câștigat Liga Campionilor: ”Ai grijă, Real Madrid!”

Pep Guardiola, monumental după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor

Pep Guardiola, cu trofeul Ligii Campionilor / Profimedia Images

Pep Guardiola a avut o declarație monumentală după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor pentru prima oară în istoria clubului. City a făcut tripla istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep a avut un mesaj pentru ”regina” competiției, Real Madrid. Galacticii au 14 trofee adjudecate în istorie, fiind cea mai galonată echipă din istoria competiției.

Pep Guardiola, monumental după ce Manchester City a câștigat Liga Campionilor

”Ai grijă, Real Madrid! Suntem la 13 trofee Champions League distanță,, dar venim după voi! Suntem pe drum. Dacă adormiți puțin, vă prindem din urmă”, a spus Guardiola, după meciul cu Inter.

Pep Guardiola este primul antrenor care reușește în două rânduri tripla istorică Liga Campionilor – campionat – cupă. El și-a trecut în cont performanța și la Barcelona, în stagiunea 2008-2009.

”Sunt obosit. Calm. Mulţumit. E aşa dificil să câştigi asta. Jucătorii sunt extrem de buni. Le-am spus să aibă răbdare, la pauză. Trebuia să avem noroc. Dacă nu era Ederson, ar fi putut să ne egaleze. Această competiţie e ca o monedă.

Reclamă

Dar era scris în stele. Ne aparţine nouă trofeul din acest sezon, chiar dacă nu am fost la cel mai bun nivel în seara aceasta. Nu am energie să vorbesc despre următorul sezon, e imposibil. Avem nevoie de o pauză, e prea mult.

Jucătorii noştri au acum meciuri la echipele naţionale. UEFA şi FIFA, ar trebui să vă gândiţi la asta. Premier League s-a terminat în urmă cu două sau trei săptămâni, acum oamenii au trebuit să revină.

Vom sărbători la hotel cu familia şi prietenii. Luni va fi parada la Manchester. Tripla a fost foarte dificilă„, a mai declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola „a rupt blestemul”

Pep Guardiola a rupt blestemul şi a câştigat primul trofeu UEFA Champions League cu Manchester City! Antrenorul catalan şi-a trecut în palmares primul succes în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după o pauză de 12 ani.

După victoria înregistrată de Manchester City cu Inter, Pep Guardiola a câştigat cel de-al treilea trofeu din cariera sa de antrenor în UEFA Champions League.

Antrenorul catalan de 52 de ani le câştigase pe precedentele două alături de Barcelona. În 2009, Guardiola câştiga pentru prima dată UEFA Champions League, după ce clubul blaugrana câştiga finala disputată în compania celor de la Manchester United.

Ulterior, doi ani mai târziu, în 2011, Barcelona, cu Guardiola pe bancă, reuşea să se impună din nou în UEFA Champions League. Catalanii câştigau marele trofeu, tot după o finală cu Manchester United, câştigată cu scorul de 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și