Închide meniul

Pep Guardiola, reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1: „Returul este ca o finală!” Ce a spus despre Haaland

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 mai 2023, 0:45 / Actualizat: 10 mai 2023, 2:06

Reclamă
Pep Guardiola, reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1: „Returul este ca o finală! Ce a spus despre Haaland

Reacţia lui Pep Guardiola, după Real Madrid - Manchester City 1-1

Profimedia

Pep Guardiola a avut o primă reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1. Golurile meciului de pe Santiago Bernabeu au fost marcate de Vinicius, pentru Real Madrid, şi de Kevin de Bruyne, pentru Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola s-a arătat mulţumit de rezultat, însă a spus că echipa sa nu va proni cu prima şansă, chiar dacă va evolua pe teren propriu. Mai mult, Guardiola a spus că returul va fi o adevărată finală.

Pep Guardiola, reacţie după Real Madrid – Manchester City 1-1

“Când noi am jucat mai bine, ei au marcat. Când ei au jucat mai bine, noi am marcat. Un meci strâns. Uneori am avut momente bune pe Bernabeu, alteori ne-au pus mari probleme. Returul este o finală şi o jucăm în faţa fanilor noştri.

Vom vedea ce putem să facem mai bine în retur. Sper că am învăţat ceva din acest meci. Trebuie să ne apărăm mai bine, dar şi să atacăm mai bine. Nu a fost un meci uşor pentru Erling. S-a mişcat bine şi a avut şanse”, a spus Pep Guardiola după Real Madrid – Manchester City 1-1.

Real Madrid – Manchester City 1-1. Duel stelar nedecis în tur

Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

Reclamă

Deţinătoarea trofeului a deschis scorul prin brazilianul Vinicius Junior (36), echipa antrenată de Pep Guardiola egalând după pauză prin belgianul Kevin De Bruyne (67). City a prima repriză, pe care a încheiat-o cu o posesie de 68%, faţă de doar cele 32 de procente ale gazdelor, scrie agerpres.ro.

Courtois a fost pus la încercare mai întâi de conaţionalul său De Bruyne (8), apoi de Rodri (14), dar a fost la post de fiecare dată. În plină dominare a echipei engleze, Real a reuşit să deschidă scorul: Camavinga a avut o cursă pe partea stângă, i-a pasat lui Vinicius Junior, iar aceasta a marcat cu un şut la păianjen de la distanţă (36).

Echipa pregătită de Ancelotti a fost mai insistentă după pauză, iar Stones l-a blocat providenţial pe Benzema (50). Apoi a fost rândul lui Alaba să se opună unui şut al lui Haaland (55), la poarta cealaltă.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a restabilit egalitatea în min. 67, când De Bruyne a marcat cu o ”torpilă” din marginea careului, la mingea aşezată de Gundogan. Real Madrid a căutat golul victoriei pe final, dar nu a reuşit, portarul brazilian Ederson opunându-se în două situaţii foarte bune pentru ”blancos”, la lovitura de cap a lui Benzema (78) şi la ”racheta” expediată de Tchouameni (90).

Real a marcat în fiecare din ultimele sale 14 meciuri jucate acasă contra cluburilor engleze în Champions League. Cele două echipe s-au întâlnit şi în semifinalele ediţiei trecute, Real câştigând dubla cu scorul general de 6-5. Echipa spaniolă vizează a 18-a sa finală în Liga Campionilor/Cupa Campionilor Europeni (14 trofee câştigate).

Benzema a jucat meciul său cu numărul 151 în Champions League, fiind al patrulea în ierarhia all-time a competiţiei, la egalitate cu Xavi. Cristiano Ronaldo are cele mai multe apariţii (183), urmat de Iker Casillas (177) şi Lionel Messi (163).

Pentru Ancelotti a fost meciul cu numărul 190 în Liga Campionilor, egalându-l pe antrenorul cu cele mai multe meciuri în competiţie, Sir Alex Ferguson.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și