Închide meniul

Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland, în Manchester City – Copenhaga 5-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2022, 9:11

Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland, în Manchester City – Copenhaga 5-0

Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland

Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland / Profimedia Images

Pep Guardiola a avut o reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland, în Manchester City – Copenhaga 5-0. El s-a uitat spre fani fiind parcă uimit de mașinăria de goluri a campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apoi, Guardiola a aplaudat intens reușita de 2-0, chiar dacă nu a fost nici pe departea cea mai frumoasă a norvegianului de la venirea în Premier League, el punând latul din câțiva metri după o minge respinsă de portar.

Pep Guardiola, reacție genială după al doilea gol marcat de Erling Haaland

Chiar și managerul cetățenilor nu spera ca Haaland să aibă un asemenea debut la Manchester City, echipă pentru care a marcat deja 19 goluri în 12 partide disputate în toate competițiile. După meci, Pep a și vorbit despre viitorul lui Haaland.

”Nu există nicio clauză în contract conform căreia Erling Haaland ar ajunge la Real Madrid peste doi ani. Nu este adevărat. Cred eu că este foarte fericit acum la Manchester City”, a spus Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Erling Haaland, 28 de goluri în 22 de meciuri în UEFA Champions League

Grație „dublei” de miercuri seară, Erling Haaland a devenit al treilea jucător din istorie care marchează în primele sale 3 apariții în Champions League, în tricoul unei echipe din Anglia. Marouane Chamakh (Arsenal) și Ferran Torres (Manchester City) au mai reușit această performanță.

La numai 22 de ani, Haaland are cifre incredibile în UEFA Champions League. Starul norvegian a marcat 28 de goluri în 22 de partide în competiția regină din Europa. Haaland are un gol sau un assist la fiecare 54 de minute.

Atacantul lui Manchester City a depășit în clasamentul marcatorilor din UCL nume răsunătoare precum Rivaldo și Luis Suarez (ambii cu câte 27 de goluri).

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea duelului cu Copenhaga, Pep a vorbit despre diferențele dintre Haaland și Messi. „Diferența dintre cei doi este că Erling are nevoie de coechipieri, iar în momentul ăla devine de neoprit. De necrezut. Messi are abilitatea de a face totul singur”, a declarat Pep Guardiola, potrivit sportbible.com.

Pep Guardiola l-a antrenat pe Lionel Messi timp de patru sezoane la Barcelona. Împreună, aceştia au cucerit de două ori Liga Campionilor, cât şi trei titluri în Spania.

Recomandări
  • Erling Haaland a ajuns la 28 de goluri în Champions League

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și