Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland „mănâncă” recorduri pe pâine! Borna incredibilă atinsă de „mașinăria de goluri” a lui City, după „dubla” din meciul cu Copenhaga

Cosmin Cioboată Publicat: 5 octombrie 2022, 23:18

Erling Haaland „mănâncă recorduri pe pâine! Borna incredibilă atinsă de „mașinăria de goluri a lui City, după „dubla din meciul cu Copenhaga

Erling Haaland, 28 de goluri în UEFA Champions League

Erling Haaland, buurie după un gol / Profimedia

  • Erling Haaland „mănâncă” recorduri pe pâine! Borna incredibilă atinsă de „mașinăria de goluri” a lui Manchester City

Erling Haaland „mănâncă” recorduri pe pâine! Super-atacantul lui Manchester City continuă să înscrie goluri pe bandă rulantă, spre bucuria uriașă a lui Pep Guardiola. Haaland a ieșit din nou la rampă în meciul cu FC Copenhaga, din grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul de 22 de ani a marcat o „dublă” superbă în prima repriză a duelului de pe Etihad și a egalat un nou record fantastic.

Erling Haaland „mănâncă” recorduri pe pâine! Borna incredibilă atinsă de starul lui Manchester City

Haaland a lovit prima oară în minutul 7, când a finalizat în stilul său caracteristic o centrare expediată de Joao Cancelo (VEZI AICI VIDEO).

Reclamă

„Mașinăria de goluri” din Norvegia a marcat din nou în minutul 32, după o respingere defectuoasă a portarului de la Copenhaga. Haaland s-a aflat la locul și momentul potrivit și a trimis simplu în plasă (VEZI AICI VIDEO).

Grație „dublei” din această seară, Erling Haaland a devenit al treilea jucător din istorie care marchează în primele sale 3 apariții în Champions League, în tricoul unei echipe din Anglia. Marouane Chamakh (Arsenal) și Ferran Torres (Manchester City) au mai reușit această performanță.

Reclamă

Erling Haaland, 28 de goluri în 22 de meciuri în UEFA Champions League

La numai 22 de ani, Haaland are cifre incredibile în UEFA Champions League. Starul norvegian a marcat 28 de goluri în 22 de partide în competiția regină din Europa. Haaland are un gol sau un assist la fiecare 54 de minute.

Atacantul lui Manchester City a depășit în clasamentul marcatorilor din UCL nume răsunătoare precum Rivaldo și Luis Suarez (ambii cu câte 27 de goluri).

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola a avut o reacție genială după cele două goluri înscrise de Haaland în meciul cu Copenhaga. Managerul campioanei Angliei s-a bucurat ca un copil pe bancă.

Pep Guardiola a dezvăluit diferenţa dintre Lionel Messi şi Erling Haaland

Pep Guardiola a identificat diferenţa dintre Lionel Messi şi Erling Haaland. În weekend, vârful norvegian a reuşit un hat-trick de senzaţie în victoria colosală reuşită de Manchester City, 6-3, în faţa celor de la Manchester United.

Erling Haaland este golgheterul lui Manchester City. Norvegianul adus în această vară de campioana Angliei s-a integrat perfect în sistemul lui Pep Guardiola, şi a marcat 14 goluri în acest sezon de Premier League, iar în ultimele trei partide a reuşit hat-trick-uri în fiecare dintre ele.

Pep Guardiola a pus în balanţă performanţele lui Erling Haaland şi cele ale lui Lionel Messi. Managerul lui Manchester City a declarat că starul argentinian are abilitatea de a decide singur o partidă, în timp ce norvegianul devine imbatabil în momentul în care este ajutat de coechipieri.

„Diferența dintre cei doi este că Erling are nevoie de coechipieri, iar în momentul ăla devine de neoprit. De necrezut. Messi are abilitatea de a face totul singur”, a declarat Pep Guardiola, potrivit sportbible.com.

Pep Guardiola l-a antrenat pe Lionel Messi timp de patru sezoane la Barcelona. Împreună, aceştia au cucerit de două ori Liga Campionilor, cât şi trei titluri în Spania.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”