Închide meniul

Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid

Bogdan Stănescu Publicat: 18 aprilie 2024, 8:18

Reclamă
Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid

Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă!

Pep Guardiola, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Pep Guardiola a avut o reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Liga Campionilor. Antrenorul „cetăţenilor” a lăudat jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a catalogat jocul făcut de echipa lui miercuri seară ca fiind unul „excepţional”. Manchester Ciy – Real Madrid s-a terminat 1-1 în timpul regulamentar şi după prelungiri. Real Madrid s-a impus la loviturile de departajare.

Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă!

N-avem niciun regret. Am jucat excepțional în toate compartimentele, dar, din păcate, nu am reușit să câștigăm.

Am avut ocazii, dar în fotbal trebuie să marchezi goluri. Le mulțumesc jucătorilor mei. Asta este, ei sunt în semifinale și noi nu suntem.

Erling și Kevin mi-au cerut să-i scot, nu au mai putut continua”, a declarat Pep Guardiola pentru BBC, imediat după meci.

Reclamă

Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele

Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro!

Real Madrid și Bayern s-au calificat în semifinalele Ligii, după dueluri stelare în sferturi! Cele două formații se vor duela între ele, pentru un loc în finala de pe Wembley Stadium. În cealaltă semifinală se vor duela Borussia Dortmund și PSG.

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji, Gvardiol – Rodri, De Bruyne – B. Silva, Foden, Grealish – Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Camavinga – Valverde, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius.

Bayern: Neuer – Kimmich, Dier, de Ligt, Mazraoui – Laimer, Goretzka – Sane, Musiala, Guerreiro – Kane

Arsenal: Raya – White, Gabriel, Saliba, Tomiyasu – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli

Lunin a apărat două lovituri de la 11 metri, Ederson una. Rudiger a transformat penalty-ul decisiv

În tur, rezultatul înregistrat între cele două formații a fost de 3-3. Am avut parte de un nou meci spectaculos în UEFA Champions League, rezultatul final fiind 1-1 în retur. Calificarea s-a decis la loviturile de departajare, acolo unde portarul lui Real, Lunin, a apărat două penalty-uri. Ederson l-a apărat pe primul al lui Real, bătut de Modric. Bernardo Silva şi Kovacic au ratat la loviturile de departajare de la City. Golul victoriei a fost marcat de Rudiger de la punctul cu var.

Înainte de această partidă, „cetățenii” lui Guardiola veneau după 5-1 cu Luton Town, în Premier League.

De cealaltă parte, echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Mallorca, în La Liga.

Echipa lui Pep Guardiola nu a mai fost învinsă din luna decembrie a anului trecut, atunci când pierdea o partidă din Premier League, cu Aston Villa, scor 0-1.

Reclamă

De cealaltă parte, ultima înfrângere înregistrată de Real Madrid a fost în ianuarie, atunci când pierdea în fața rivalilor de la Atletico, scor 2-4, în Cupa Regelui.

Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

„A fost un meci extrem de echilibrat, competitiv, de luptă. Nu ne așteptam să marcheze acel gol (n.r. reușita lui Bernardo Silva din lovitură liberă din minutul 2).

Dar am reacționat bine, cele două goluri pe care le-am luat în repriza a doua au fost imposibil de apărat, nu cred că am fost afectați, oricum.

Ar putea juca Nacho acolo, am întotdeauna încredere în el, dar și Militao. Mi-am dorit să avem un mic avantaj pentru retur, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Suntem încrezători că la retur ne putem califica, avem doar dezavantajul suporterilor.

Vom încerca să jucăm precum am făcut-o în această seară, a fost un meci grozav și suntem mulțumiți de ce am realizat. A fost un meci incredibil pentru ambele echipe, nu ne îndoim de calitatea din teren pe care o au. Sunt două formații extraordinare, iar rezultatul a fost pe măsură”, a spus Carlo Ancelotti, înainte de retur, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și