Închide meniul

Pep Guardiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane: „Ai nevoie de un conflict uneori!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 12:21

Reclamă
Pep Guardiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane: „Ai nevoie de un conflict uneori!

Pep Gurdiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane. Managerul lui Manchester City este convins că bavarezii vor presta un joc extrem de solid, în returul confruntării din sferturile UEFA Champions League, de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leroy Sane şi Sadio Mane au sărit la bătaie, în vestiar, după eşecul lui Bayern cu Manchester City. Senegalezul a fost pedepsit ulterior de club, şi a fost exclus din lot pentru partida cu Hoffenheim, din Bundesliga, din ultima rundă.

Pep Guardiola se teme de Bayern, după conflictul dintre Leroy Sane şi Sadio Mane

Pep Guardiola a oferit prima reacţie cu privire la conflictul de la Bayern. Antrenorul catalan este de părere că uneori, o echipă are nevoie de un conflict în vestiar, pentru a fi mai puternică pe terenul de joc.

De asemenea, Guardiola susţine că tensiunile dintre jucători îi va determina pe aceştia să presteze un joc şi mai bun, în returul cu Manchester City, din UEFA Champions League. Chiar dacă „cetăţăenii” s-au impus cu 3-0 în tur, tehnicianul susţine că returul va fi unul extrem de încins.

„Uneori ai nevoie de un conflict pentru ca echipa să devină şi mai unită. Nu este un punct slab, ba din contră. Pot să-mi imaginez cum va fi în meciul cu City. Bayern Munchen va face cel mai bun meci al său miercuri seara.

Reclamă

Trebuie să vedem dacă putem juca aşa cum am făcut-o acasă şi să arătăm acelaşi curaj. Putem face multe lucruri, multe lucruri bune, dar şi ei pot de asemenea. Vreau o echipă care să meargă şi să câştige. Ştiu cum este să joci împotriva celor de la Bayern. Dacă eşti puţin pasiv, suferi”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Sadio Mane va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului

Sadio Mane se pare că va pleca de la Bayern la finalul actualului sezon. Anunţul a fost făcut în presa din Germania, care notează faptul că oficialii bavarezilor sunt nemulţumiţi de evoluţia fostului jucător de la Liverpool, cât şi de atitudinea acestuia, care s-a aflat în conflict cu Leroy Sane.

Presa din Germania anunţă faptul că Sadio Mane nu intră în planurile lui Thomas Tuchel de la Bayern. Senegalezul se pare că nu se pliază pe stilul de joc pe care vrea să-l impună la echipă tehnicianul german.

Reclamă 4 / 0/3

În acest caz, oficialii campioanei Bundesligii îi vor căuta o echipă lui Sadio Mane, la finalul sezonului.

Evoluţiile lui Mane nu au fost pe placul şefilor din Bavaria, care glumesc amar şi susţin că l-au transferat pe „fratele geamăn” al senegalezului, la începutul sezonului, de la Liverpool.

În primul său sezon la Bayern, Sadio Mane a bifat 32 de meciuri, în care a marcat 11 goluri şi a reuşit 5 asisst-uri.

O eventuală plecare a lui Sadio Mane poate fi cauzată şi de conflictul pe care acesta l-a creat în vestiar, la finalul duelului pierdut cu Manchester City. Mai exact, senegalezul ar fi sărit la bătaie cu Leroy Sane, iar ceilalţi jucători au intervenit, pentru ca lucrurile să se liniştească.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și