Închide meniul

Pep Guardiola, veşti îngrijorătoare despre Erling Haaland: „Nu s-a simţit bine!”. Explicaţii după ce l-a ţinut pe bancă în FC Copenhaga – Manchester City 0-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2022, 23:56

Pep Guardiola, veşti îngrijorătoare despre Erling Haaland: „Nu s-a simţit bine!. Explicaţii după ce l-a ţinut pe bancă în FC Copenhaga – Manchester City 0-0

Pep Guardiola, mesaj despre Erling Haaland, înaintea duelului Real Madrid - Manchester City

Pep Guardiola şi Erling Haaland / Profimediaimages

Pep Guardiola a oferit veşti îngrijorătoare despre Erling Haaland, la finalul meciului FC Copenhaga – Manchester City, scor 0-0, din grupa G a UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul „cetăţenilor” l-a ţinut pe bancă pe cel mai în formă atacant din Europa. Haaland nu a jucat niciun minut în Danemarca, iar Guardiola a oferit detalii la conferinţa de presă.

Pep Guardiola, veşti îngrijorătoare despre Erling Haaland

Haaland marcase în ultimele 9 meciuri, din toate competiţiile, ale campioanei Angliei. Totuşi, a fost rezervă de lux cu FC Copenhaga. Guardiola i-a anunţat pe fani că starul de 22 de ani s-a resimţit după victoria cu Southampton din Premier League.

Erling Haaland nu s-a simțit foarte bine după meciul cu Southampton. Era foarte obosit şi nu s-a recuperat bine în aceste 2 au 3 zile de la meciul din campionat.

Erling a terminat meciul cu Southampton foarte, foarte obosit și nu s-a putut recupera. Ieri nu era bine. În schimb, astăzi era puțin mai bine, dar am decis să nu îmi asum niciun risc„, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului, potrivit manchesterworld.uk.

Reclamă

Suporterii „cetăţenilor” au de ce să îşi facă griji. Pentru Manchester City urmează chiar derby-ul cu Liverpool. Haaland are 15 goluri înscrise în această ediţie de campionat şi este golgheter detaşat.

Erling Haaland a atins o bornă incredibilă

Erling Haaland continuă să fie de neoprit şi a atins o bornă incredibilă. Starul norvegian a marcat în Manchester City – Southampton, scor 4-0, în etapa a 10-a din Premier League. Atacantul lui Pep Guardiola este cel mai în formă jucător din Europa!

Haaland a înscris în minutul 65, după o centrare perfectă a lui Joao Cancelo. A finalizat o fază la care „cetăţenii” au reuşit 21 de pase. Este cea mai înşiruire din acest sezon!

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 22 de ani a ajuns la 15 goluri marcate după transferul în Premier League. A egalat astfel numărul de reuşite ale golgheterul de sezonul trecut al lui City, Kevin de Bruyne. Spre deosebire de Haaland, belgianul a avut nevoie de 30 de partide pentru a marca de 15 ori.

Mai mult decât atât, Haaland a egalat recordul fostului star al lui Manchester City, Kun Aguero. Amândoi au 7 meciuri la rând cu gol marcat în Premier League. Haaland poate intra în istorie dacă înscrie şi etapa viitoare, în derby-ul Liverpool – Manchester City. Haaland are deja 20 de goluri marcate în tricoul „cetăţenilor”, în toate competiţiile.

Sunt supărat că nu a marcat trei goluri! De asta e o petiţie să îl dea afară din Premier League!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de Daily Post, după care a continuat: „Sunt aşteptări mari de la el! Lumea vrea să marcheze câte trei sau patru goluri în fiecare meci. A jucat foarte bine azi!”.

Recomandări
  • Pep Guardiola, anunţ despre Erling Haaland
  • FC Copenhaga – Manchester City 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și