Închide meniul
VIDEO

Peter Gulacsi, gafă colosală în Leipzig – Sahtior! Portarul nemţilor s-a făcut de râs

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 23:21

Peter Gulacsi, gafă colosală în Leipzig – Sahtior! Portarul nemţilor s-a făcut de râs

Peter Gulacsi, gafă colosală în Leipzig - Şahtior

Profimedia

Peter Gulacsi, gafă colosală în Leipzig – Sahtior. Portarul nemţilor s-a făcut de râs în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şahtior a deschis scorul în minutul 16 al partidei cu Leipzig. Shved a profitat de o gafă incredibilă a lui Gulacsi şi a deschis scorul.

Peter Gulacsi, gafă colosală în Leipzig – Sahtior

Petre Gulacsi a comis o gafă incredibilă. Afla la 40 de metri de propria poartă, Gulacsi a a greşit o pasă simplă în lateral. Shved a profitat şi a trimis mingea în poarta goală.

Video AICI cu gafa uluitoare a lui Gulacsi.

Fază uluitoare făcută de Kylian Mbappe și Neymar în PSG – Juventus

Kylian Mbappe a marcat primul gol în poarta lui Juventus în minutul 5, după o combinație strălucitoare cu Neymar. Brazilianul l-a angajat pe starul francez cu o minge săltată peste fundașii italieni. Mbappe a reluat din prima, puternic, iar Mattia Perin nu a mai avut nicio șansă.

Reclamă

VIDEO AICI CU GOLUL ÎNSCRIS DE KYLIAN MBAPPE

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League. Manchester City și PSG, favoritele bookmakerilor

S-a aflat cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League înainte de faza grupelor. Manchester City și PSG sunt favoritele bookmakerilor în ediția din 2022-2023. Ambele favorite luptă pentru câștigarea trofeului în premieră.

Deși este campioana en-titre, Real Madrid are doar a cincea șansă la trofeu. Liverpool și Bayern ocupă locurile 4 și 5. Chelsea, câștigătoarea din 2021, este pe locul 6, în timp ce Barcelona ocupă locul 7.

Programul din faza grupelor va fi restrâns pe o perioadă de opt săptămâni, din cauza Cupei Mondiale 2022, care va debuta la sfârșitul lunii noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Miză financiară uriaşă în UCL

Cluburile care participă la Liga Campionilor vor împărți două miliarde de euro. Fiecare dintre cele 32 de cluburi va primi 15,64 milioane de euro pentru participarea în faza grupelor, la care trebuie adăugate 2,8 milioane pentru o victorie și 930.000 de euro pentru o remiză.

Echipele care ajung în optimile de finală vor primi 9,6 milioane de euro, 10,6 milioane pentru calificarea în sferturi, 12,5 milioane în plus pentru semifinală și 15,5 milioane pentru atingerea marii finale. Clubul campion va câștiga ultimul act va primi alte 4,5 milioane, plus cele 3,5 milioane pentru participarea la Supercupa Europei și încă 1 milion la eveniment.

Fondul de piață va distribui 300,3 milioane de euro, repartizați în funcție de valoarea fiecărei piețe TV din fiecare țară. Repartizarea ultimei ediții a Ligii Campionilor pe care Real Madrid a câștigat-o va fi anunțată oficial zilele următoare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și