Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid, înainte de returul de foc cu Manchester City, din semifinalele Ligii Campionilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 17:02

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid, înainte de returul de foc cu Manchester City, din semifinalele Ligii Campionilor

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci al lui Real Madrid

Profimedia Images

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid, înaintea returului de foc cu Manchester City, din semifinalele UEFA Champions League. David Alaba a suferit o ruptură musculară şi nu va fi pe teren, în defensiva lui Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit radioului spaniol Cadena Cope, absenţa sa pentru returul semifinalelor este aproape înregistrată de conducătorii de la Madrid, care totuşi îşi vor menţine speranţa de participare până în ultimul moment.

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid! David Alaba ratează returul cu Manchester City

David Alaba s-a accidentat în timpul unui meci din La Liga cu Osasuna cu o săptămână înainte de prima manşă pierdută împotriva englezilor (3-4). El a fost înlocuit la pauză cu Nacho Fernandez.

În meciul de la Manchester, David Alaba a jucat doar 45 de minute, fiind înlocuit la pauză de Nacho Fernandez. Austriacul a greşit grav la golul de 2-0 al cetăţenilor, atunci când Jesus l-a păcălit ca în curtea şcolii, înainte să îl învingă pe Thibaut Courtois.

În urma acestei absenţe, cel mai probabil, linia defensivă a lui Carlo Ancelotti va fi formată din Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Fernandez şi Ferland Mendy.

Reclamă

Carlo Ancelotti, show total după ce Real Madrid a cucerit titlul în La Liga

Până la returul cu Manchester City, cei de la Rel Madrid au avut motive de sărbătoare, după ce au câştigat, sâmbătă, cel de-al 35-lea titlu din istoria clubului blanco. Carlo Ancelotti a făcut show total.

După meci, jucătorii Realului au mers în celebra Plaza de Cibeles pentru a sărbători alături de suflarea „galactică”. Acolo, Carlo Ancelotti a fost în centrul atenţiei.

Italianul este protagonistul unei imagini virale, în care este surprins în timp ce petrecere cu un trabuc. Alături de tehnician sunt Vinicius, Militao, Alaba şi Rodryo.

Reclamă 4 / 0/3

Ancelotti a câştigat titlul cu Real Madrid şi a cucerit Europa

Carlo Ancelotti a scris istorie la 62 de ani. Marele antrenor a devenit campion cu Real Madrid şi este primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Ancelotti a devenit campion în Serie A, cu AC Milan, în Premier League, cu Chelsea, în Ligue 1, cu PSG, şi în Bundesliga, cu Bayern. Azi, antrenorul italian a câştigat, în premieră, titlul cu Real Madrid şi a intrat în istoria fotbalului.

Niciun antrenor nu mai reuşise performanţa bifată de italian: titlul în top cinci cele mai importante campionate ale Europei. Carlo Ancelotti a câştigat titlul într-un mare stil. Tehnicianul a avut un procentaj al victoriilor de 74.25% în 2022 şi i-a depăşit pe Pep Guardiola, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino şi Thomas Tuchel.

Recomandări
  • David Alaba nu va juca în Real Madrid – Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și