Închide meniul

Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga! Doi titulari s-au accidentat! Anunțul lui Pep Guardiola

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 9:38

Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga! Doi titulari s-au accidentat! Anunțul lui Pep Guardiola

Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga, anunțate de Pep Guardiola

Pep Guardiola, în timpul unui meci/ Profimedia

Pep Guardiola a anunțat pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga, din Champions League. Managerul campioanei din Premier League a dezvăluit că doi titulari s-a accidentat în partida din Danemarca. Bernardo Silva și Jack Grealish sunt fotbaliștii care au acuzat probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a impus fără emoții în turul optimilor din Champions League. „Cetățenii” au învins-o clar pe Copenhaga, cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Kevin de Bruyne, Phil Foden și Bernardo Silva.

Pierderi uriașe pentru Manchester City, după victoria cu Copenhaga, anunțate de Pep Guardiola

Pep Guardiola a tras concluziile, după victoria cu Copenhaga. Acesta a fost foarte mulțumit de jocul prestat de Manchester City, însă își îndeamnă jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ, deoarece nu au obținut încă biletele pentru sferturile Champions League.

Managerul catalan a mai dezvăluit că Jack Grealish a suferit o accidentare musculară. Mijlocașul englez a bifat 20 de minute pe teren în duelul cu Copenhaga. Și unul dintre marcatorii partidei, Bernardo Silva, a acuzat probleme medicale la finalul meciului.

(n.r. despre Grealish) Nu am vorbit cu doctorul, dar pare ceva muscular… Păcat, în ultimele zile atitudinea lui la antrenament a fost mult, mult mai bună.

Reclamă

(n.r. despre meci) Modul în care am jucat astăzi a fost perfect. Copenhaga este o echipă bine organizată. Sunt foarte mândru de echipă din nou. Al treilea gol ne-a ajutat foarte mult, dar calificarea nu este încă jucată.

A fost important să nu pierdem calificarea aici. Meciul a fost foarte bine abordat din minutul unu. Am primit un gol, evitabil, dar uneori se întâmplă”, a declarat Pep Guardiola, conform presei din Anglia.

Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League

Kevin de Bruyne a ajuns la cifre fabuloase în Champions League, după ce a marcat în duelul dintre Copenhaga şi Manchester City. Starul belgian al lui Pep Guardiola a fost decisiv pentru campioana din Premier League, după ce s-a refăcut după accidentarea suferită la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Kevin de Bruyne a revenit pe teren la începutul anului, după ce a „stat pe bară” timp de patru luni. De atunci, mijlocaşul belgian a fost decisiv la Manchester City.

De Bruyne a fost implicat în şapte goluri ale „cetăţenilor”, în cele şapte meciuri bifate, după revenirea pe teren. Acesta a marcat în duelurile cu Newcastle şi Copenhaga şi a pasat decisiv în partidele cu Huddersfield, Tottenham, Burnley, Brentford şi Everton.

În Champions League, Kevin de Bruyne are cifre fantastice în fazele eliminatorii ale competiţiei. Mijlocaşul a reuşit să marcheze zece goluri şi să ofere nouă pase decisive, în cele 22 de meciuri bifate.

În partida cu Copenhaga, Kevin de Bruyne a marcat în minutul 11. Starul belgian al lui Pep Guardiola a primit o pasă perfectă de la Phil Foden, în interiorul careului, şi a punctat cu un şut la colţul lung, la care portarul danezilor nu a avut nicio şansă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și