Închide meniul

Play-off Champions League | Galatasaray – Molde 2-1, Panathinaikos – Braga 0-1 şi Young Boys – Maccabi Haifa 3-0

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 23:55

Play-off Champions League | Galatasaray – Molde 2-1, Panathinaikos – Braga 0-1 şi Young Boys – Maccabi Haifa 3-0

Play-off Champions League

Molde - Galatasaray / Profimedia

Play-off Champions League | Galatasaray – Molde 2-1, Panathinaikos – Braga 0-1 şi Young Boys – Maccabi Haifa 3-0. S-au aflat primele echipe calificate în grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida de la Istanbul, Galatasaray a reușit să câștige partida cu Molde. Turcii s-au calificat în grupe cu scorul de 5-3 la general. În Grecia, Braga a învins-o pe Panathinaikos cu scorul de 1-0, iar astfel a obținut un „bilet” la „masa bogaților”, după 3-1 la general. În Elveția, Young Boys a trecut fără emoții de Maccabi Haifa, cu scorul de 3-0. Același scor a fost înregistrat și la general.

Play-off Champions League | Galatasaray – Molde 2-1, Panathinaikos – Braga 0-1 şi Young Boys – Maccabi Haifa 3-0

Min 90+8: Galatasaray – Molde 2-1: Final de meci la Istanbul. Turcii au obținut „biletul” pentru „masa bogaților”

Min 90+8: Panathinaikos – Braga 0-1. Final de meci. Braga s-a calificat în grupele UEFA Champions League

Min 90+3: Galatasaray – Molde 2-1: Gazdele au trecut, din nou, la conducerea partidei. A marcat Angelino, din lovitură liberă

Reclamă

Min 90+4: Young Boys – Maccabi Haifa 3-0. Final de meci în Elveția. Gazdele s-au calificat în grupele Ligii Campionilor.

Min 83: Panathinaikos – Braga: 0-1. Echipa din Portugalia a deschis scorul. Golul lui Bruma o duce pe Braga foarte aproape de grupele UEFA Champions League

Min 65: Galatasaray – Molde 1-1. Oaspeții au restabilit egalitatea. A marcat Hestad, cu un șut puternic din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min 47: Young Boys – Maccabi Haifa 3-0. Ugrinic a înscris, după ce șutul său, de la marginea careului, a fost deviat în poartă.

Min 29: Young Boys – Maccabi Haifa 2-0. Seck, jucătorul echipei oaspete, a încercat să intercepteze un balon, dar a reușit să își trimită mingea în propria poartă

Min 24: Young Boys – Maccabi Haifa 1-0: Itten a deschis scorul pentru gazde, printr-o lovitură de cap. Balonul a ajuns direct în partea stângă a porții.

Min 6: Galatasaray – Molde 1-0. Mauro Icardi a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min 1: Au început partidele

Galatasaray pleacă cu prima şansă în returul cu Molde, după ce s-a impus săptămâna trecută cu 3-2, la capătul unui meci spectaculos. Norvegienii au deschis scorul în minutul 8, prin Ellingsen, dar Galata a întros rezultatul prin golurile lui Oliveira şi Icardi din minutele 25, respectiv 29.

După pauză, Molde a restabilit egalitatea prin Haugen, care a marcat în minutul 56. Cu toate acestea, turcii au obţinut victoria în minutul 90+3 graţie golului marcat de Midtsjo.

Reclamă

Galatasaray şi Molde nu au evoluat în acest weekend în campionat, pentru a se pregăti pentru meciul decisiv pentru calificarea în grupele Champions League. Galatasaray se află pe locul 8, cu 4 puncte, după 2 partide disputate în campionatul turc, în timp ce Molde este pe locul 4, cu 34 de puncte, după 19 jocuri disputate.

Panathinaikos – Braga

Tot săptămâna trecută, Braga a câştigat partida tur de pe teren propriu cu Panathinaikos. Portughezii s-au impus cu 2-1. Abel Ruiz a deschis scorul în minutul 51, în timp ce Djalo a majorat diferenţa în minutul 73. Grecii au redus din diferenţă în minutul 90+5 şi păstrează şanse de calificare înaintea returului de pe teren propriu.

Dacă Braga vine după un weekend liber, pentru că nu a jucat în weekend în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY, în timp ce Panathinaikos a câştigat cu 3-0 duelul de pe teren propriu din etapa a doua din Grecia cu Volos.

Young Boys – Maccabi Haifa

Al treilea meci al serii va avea loc în Elveţia, acolo unde Young Boys va primi vizita celor de la Maccabi Haifa. În partida tur din Israel, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Young Boys şi Maccabi Haifa nu au jucat în weekend. Dacă Young Boys este pe locul 3, cu 8 puncte după 4 etape din campionatul Elveţiei, Maccabi Haifa nu a debutat încă în noul sezon din Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și