Închide meniul

Braga – Panathinaikos 2-1, Maccabi Haifa – Young Boys 0-0 și Molde – Galatasaray 2-3, în play-off-ul UEFA Champions League

Alex Ioniță Publicat: 23 august 2023, 23:59

Reclamă
Braga – Panathinaikos 2-1, Maccabi Haifa – Young Boys 0-0 și Molde – Galatasaray 2-3, în play-off-ul UEFA Champions League

Play-off-ul UEFA Champions League

Jucătorii de la Braga, în timpul unui meci / Profimediaimages

Braga – Panathinaikos 2-1, Maccabi Haifa – Young Boys 0-0 și Molde – Galatasaray 2-3. Aceste meciuri au încheiat manșa „tur” a play-off-ului UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai spectaculos duel a avut loc în Norvegia. Partida dintre Molde și Galatasaray a început în forță, gazdele marcând încă din minutul 8. În minutele 25 și 29 turcii au întors scorul, prin golurile lui Oliveira și Icardi. Norvegienii au egalat din nou în minutul 56. Totuși, Galatasaray a dat lovitura în minutul 90+4 și au câștigat partida.

Braga – Panathinaikos 2-1, Maccabi Haifa – Young Boys 0-0 și Molde – Galatasaray 2-3

Min 90+5 în Braga – Panathinaikos: GOOOL Panathinaikos. Grecii au redus din diferență în prelungiri, prin reușita lui Mancini. Braga – Panathinaikos 2-1

Min 90+4 în Molde – Galatasaray: GOOOL Galatasaray! Turcii au dat lovitura în prelungiri. Icardi a scăpat singur cu portarul și i-a pasat lui Midtjso, care a înscirs cu poarta goală. Molde – Galatasaray 2-3

Min 74 în Braga – Panathinaikos: GOOOL Braga! Djalo a majorat avantajul gazdelor. Horta i-a trimis o pasă bună, iar spaniolul a înscris fără probleme. Braga – Panathinaikos 2-0.

Reclamă

Min 51 în Braga – Panathinaikos: GOOOL Braga! A marcat Ruiz, după ce a trimis un șut pe lângă portarul oaspeților. Braga – Panathinaikos 1-0.

Min 56 în Molde – Galatasaray: GOOOL Molde! Haugen a restabilit egalitatea cu un voleu, trimis cu pământul. Balonul a intrat în poarta lui Muslera, iar uruguaianul nu a putut interveni. Molde – Galatasaray 2-2.

Min 29 în Molde – Galatasaray: GOOOL Galatasaray! Mauro Icardi a marcat, printr-o execuție spectaculoasă, din interiorul careului. Argentinianul a primit o centrare excelentă și a trimis mingea în poarta apărată de Karlstrom. Molde – Galatasaray 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Min 25 în Molde – Galatasaray: GOOOL Galatasaray! A marcat Oliveira, dintr-o lovitură liberă. Balonul a fost deviat din zid de către Ellingsen, marcatorul primului gol. Molde – Galatasaray 1-1

Min 8 în Molde – Galatasaray: GOOOL Molde! A marcat Ellingsen, cu o lovitură de cap, după o fază fixă. Molde – Galatasaray 1-0.

Min 1: Au început meciurile din play-off-ul UEFA Champions League.

Echipele de start: Molde – Galatasaray

Molde: Karlstrom – Haugan, Bjornbak, Ellingsen – Knudtzon, Eriksen, Mannsverk, Breivik, Haugen – Brynhildsen, Wolff Eikrem

Galatasaray: Muslera – Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino – Kutlu, Oliveira – Akgun, Mertens, Akturkoglu – Icardi

Echipele de start: Maccabi Haifa – Young Boys

Maccabi Haifa: Nitzan, Sudrgen, Seck, Goldberg, Cornud, Jaber, Mohamed, Chery, Sabia, Pierrot, Haziza

Young Boys: Racioppi, Janko, Benito, Camara, Persson, Ugrinic, Lauper, Imeri, Rieder, Itten, Ella

Reclamă

Echipele de start: Braga – Panathinaikos

Braga: Matheus, Victor Gomez, Jose Fonte, Niakate, A. Marin, Al Musrati, Pizzi, Vitor Carvalho, Ricardo Horta, Abel Ruiz, Bruma

Panathinaikos: Brignoli, Vagiannidis, Jedvaj, Magnusson, Juan Carlos, Perez, Djuricic, Vilhena, Palacios, Sporar, Mancini

Play-off-ul UEFA Champions League, LIVE SCORE, 22:00. Începe lupta finală pentru un loc la „masa bogaților”

Echipele menționate anterior debutează în această seară în play-off-ul UEFA Champions League. În această fază a competiției au debutat deja alte 6 formații. În primele partide jucate, Antwerp a învins-o pe AEK Atena cu scorul de 1-0, iar scoțienii de la Rangers au remizat, pe teren propriu, cu PSV. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

De asemenea, campioana Poloniei, Rakow, a fost învinsă de FC Copenhaga cu scorul de 0-1. Înfrângerea a venit din cauza autogolului lui Bogdan Racovițan, din minutul 9. Fundașul a jucat însă tot meciul, în timp ce Deian Sorescu a fost introdus pe teren în minutul 23.

Partidele din prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League au fost programate pentru datele de 22 și 23 august, în timp ce retururile sunt programate pe 29, respectiv 30 august.

Braga – Panathinaikos

Înainte de această înfruntare, Braga se află pe locul al 10-lea în campionatul intern, Liga Portugal, competiție care poate fi urmărită live în AntenaPLAY. De cealaltă parte, grecii de la Panathinaikos nu și-au început încă sezonul de campionat.

Braga a început drumul spre grupele UEFA Champions League din turul 3 preliminar al competiției. Pentru a-și asigura un loc în play-off, portughezii i-au învins pe sârbii de la Backa Topola cu scorul de 7-1 la general. De cealaltă parte, Panathinaikos și-a început campania de calificare în Liga Campionilor mai devreme, din turul 2 al preliminariilor.

Grecii au trecut de Dnipro-1, cu scorul de 5-3 la general, iar apoi au eliminat-o și pe Olympique Marseille, după 2-2 la general și 5-3 la loviturile de departajare.

Maccabi Haifa – Young Boys

Înainte de acest duel, formația din Israel nu și-a început campionatul intern. De cealaltă parte, cei de la Young Boys se află pe locul al 3-lea în campionat, cu 8 puncte după primele 4 etape ale noului sezon.

Pentru a ajunge în play-off-ul competiției, Maccabi Haifa a trecut de toate cele 3 tururi preliminare. Aceștia le-au eliminat, pe rând, pe Hamrun Spartans (6-1 la general), Sheriff Tiraspol (5-1 la general) și pe Slovan Bratislava (5-2 la general). De asemenea, Farul Constanța s-ar fi putut întâlni cu echipa din Israel, în cazul în care se califica în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

De cealaltă parte, Young Boys s-a calificat direct în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a câștigat, în sezonul trecut, titul de campioană în Elveția.

Molde – Galatasaray

Înaintea acestei partide, norvegienii de la Molde vin după rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu Valerenga, scor 0-0, din campionatul intern. De cealaltă parte, Galatasaray a învins-o în etapa a 2-a a ligii din Turcia pe Trabzonspor, cu scorul de 2-0.

În momentul de față, Molde se află pe locul al 4-lea în campionatul din Norvegia, după 19 etape jucate din actualul sezon. De cealaltă parte, Galatasaray ocupă locul al 5-lea în campionatul intern, cu 4 puncte după primele 2 etape ale noului sezon.

Pentru a se califica în play-off-ul competiției, Galatasaray a trecut, pe rând, de Zalgiris (3-2 la general) și de Olympia Ljublijana (4-0 la general). De cealaltă parte, Molde le-a eliminat pe HJK Helsinki, adversara Farului din play-off-ul UEFA Conference League (2-1 la general) și pe revelația noului sezon, Klaksvik (3-2 la general).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și