Închide meniul

Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Arbitrul român, numit „călău”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 12:21

Reclamă
Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Arbitrul român, numit „călău

Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle - PSG

Istvan Kovacs, în timpul meciului AC Milan - Napoli / Profimedia Images

Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Kovacs a fost numit „călăul lui Marseille”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezii notează că delegarea lui Kovacs la Newcastle – PSG ar putea fi o veste bună pentru parizieni. Kovacs a mai arbitrat-o în trecut pe PSG la un meci cu Galatasaray, încheiat cu scorul de 5-0 pentru parizieni.

Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG

Călăul lui Marseille a găsit-o pe PSG! Dubla confruntare cu Panathinaikos a fost marcată de greșeli majore de arbitraj, în special în prima manșă (n.r.: meciul arbitrat de Istvan Kovacs).

Acum, Kovacs, arbitrul român, o va arbitra pe PSG. Un arbitru care le trezește amintiri neplăcute celor de la Marseille”, au scris jurnaliştii de la le10sport.com.

Newcastle – PSG: arbitrul delegat, dublă veste bună pentru PSG. Confruntarea va fi condusă de un român. Kovacs e o amintire plăcută pentru cei de la PSG, din moment ce i-a arbitrat în 2019, într-o victorie categorică cu Galatasaray, 5-0.

Reclamă

Un Kovacs care, ca bonus, i-a adus ghinion recent lui Marseille. A arbitrat-o cu Panathinaikos în august, înainte de eliminarea din turul al treilea preliminar Champions League”, au scris şi cei de la onzemondial.com.

Gigi Becali, reacţie furidbundă după ce Istvan Kovacs va arbitra în Champions League: „Vassaras, pleacă cu Burleanu la Mondiale!”

Gigi Becali a avut o reacţie furibundă, după ce Istvan Kovacs va arbitra un meci din grupele Champions League. Patronul de la FCSB l-a îndemnat pe Kyros Vassaras, şeful CCA, să plece din ţară, împreună cu Răzvan Burleanu.

Istvan Kovacs a primit o delegare de lux, în grupele Champions League. Centralul din Carei va arbitra partida Newcastle – PSG, cel mai tare duel din a doua etapă a grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îl vrea plecat pe şeful CCA din ţară, şi de asemenea, şi pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Dumnezeu te lasă. O să facă o dată o greşeală pe acolo de o să-l alunge UEFA. Ce vrea să arate Vassaras? Eu sunt Becali şi e ţara românească. Du-te în ţara ta. Pleacă în ţara ta şi munceşte în ţara ta! Băi, Vassaras, pleacă cu Burleanu la Mondiale. Lăsaţi-ne în pace! El vrea să arate că cine fură pe FCSB…”, a fost derapajul lui Gigi Becali la adresa lui Vassaras şi Burleanu, la fanatik.ro.

Brigadă românească la Newcastle – PSG, condusă la centru de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs va fi prezent la duelul de miercuri, dintre Newcastle şi PSG. Centralul român va fi la prima prezenţă la un meci din grupele Champions League, din acest sezon.

Kovacs va fi ajutat de la margine de cei doi asistenţi, Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan.

Delegarea lui Istvan Kovacs la duelul de miercuri, din grupele Champions League, vine în contextul în care, pe plan intern, arbitrul din Carei a fost foarte criticat, ca urmare a greşelilor de arbitraj comise în duelul dintre CFR Cluj şi Petrolul. La momentul respectiv, centralul nu a acordat penalty în favoarea „lupilor galbeni”, fiind acuzat de jocuri de culise în favoarea clujenilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și