Închide meniul

Primă repriză nebună în FC Copenhaga – Manchester United! Patru goluri şi un cartonaş roşu în repriza prelungită cu 13 minute

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 23:29

Reclamă
Primă repriză nebună în FC Copenhaga – Manchester United! Patru goluri şi un cartonaş roşu în repriza prelungită cu 13 minute

Primă repriză nebună în FC Copenhaga - Manchester United

Harry Maguire, după ce a făcut penalty în FC Copenhaga - Manchester United / Profimedia

A fost o primă repriză nebună în FC Copenhaga – Manchester United! Prima parte a fost prelungită cu 13 minute, după ce s-au petrecut o mulţime de evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul, care contează pentru etapa a patra a grupelor UEFA Champions League, a propus patru goluri în prima parte, scorul fiind 2-2 înainte de pauză.

Primă repriză nebună în FC Copenhaga – Manchester United

Echipa lui Erik ten Hag a început perfect meciul de pe terenul celor de la FC Copenhaga. Rasmus Holjund a marcat încă din minutul 3, după care a majorat diferenţa în minutul 28. În doar 4 meciuri în UEFA Champions League, danezul a ajuns la 5 goluri.

Prima repriză a fost marcată şi de o întrerupere de câteva minute bune, după ce unui spectator i s-a făcut rău, iar altul a intrat pe teren cu un steag al Palestinei.

Reclamă

În minutul 42, Marcus Rashford a fost eliminat. Atacantul englez a văzut roşu direct, după o intrare dură la Jelert, cu talpa. Arbitrul a fost chemat la monitorul VAR şi l-a eliminat pe atacantul englez, care a văzut abia al doilea cartonaş roşu al carierei.

Trei minute mai târziu, Mohamed Elyounoussi a redus din diferenţă, după care, în prelungirile primei reprize, Harry Maguire a făcut penalty. Goncalves şi-a asumat responsabilitatea şi la învins pe Onana, care nu a mai putut să apere lovitura de la 11 metri, aşa cum s-a întâmplat în meciul tur, de pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Momente de panică la Copenhaga – Manchester United

În minutul 15, meciul a fost întrerupt după ce unui spectator i s-a făcut rău. Medicii au intervenit de urgenţă, iar partida a fost oprită pentru câteva minute.

Întreruperea a avut loc la câteva minute distanţă după ce un fan a invadat terenul. Acesta flutura steagul Palestinei, şi a fost reţinut imediat de forţele de ordine.

Manchester United a început perfect duelul cu Copenhaga. Trupa lui Erik Ten Hag a deschis scorul în minutul 6, prin Rasmus Hojlund. Atacantul danez a majorat diferenţa în minutul 28, din pasa lui Garnacho.

Înaintea etapei a patra a grupelor din UEFA Champions League, Manchester United ocupa locul trei în grupă, cu doar trei puncte. Bayern era lider, cu maximum de puncte, în timp ce Galatasaray ocupa locul secund, cu patru puncte.

În campionat, situaţia lui Manchester United este una delicată. „Diavolii” sunt pe locul opt, cu 18 puncte, la egalitate cu Brighton. În ultima etapă, trupa de pe Old Trafford s-a impus la limită în duelul cu Fulham, după un gol marcat de Bruno Fernandes în prelungiri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și