Închide meniul

Primele declaraţii ale lui Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 8:34

Primele declaraţii ale lui Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev / Profimediaimages

  • Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League
  • Campioana Ucrainei a eliminat-o pe Sturm Graz

Mircea Lucescu a oferit primele declaraţii, după ce a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League. Antrenorul român a declarat că echipa sa nu a avut misiune uşoară contra celor de la Sturm Graz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Champions League, după ce a trecut de Sturm Graz. Campioana Ucrainei a învins şi în tur, cu scorul 1-0. de Echipa antrenată de Mircea Lucescu a mai eliminat-o şi pe Fenerbahce, în turul secund preliminar. Pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor, Mircea Lucescu va înfrunta Benfica.

Mircea Lucecsu a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu se declară mulţumit de rezultat, şi implicit de calificarea obţinută de echipa sa. Totodată, antrenorul român a mai mărturisit că Sturm Graz a fost un oponent dificil, care i-a pus echipa în dificultate pe tot parcursul returului.

Reclamă

„A fost un meci incredibil de dificil, împotriva unei echipe foarte bune. Dacă înainte de meci, cu Fenerbahce, am fost calm şi încrezător că putem câştiga, astăzi totul a fost diferit. Ştiam că întâlnim o echipă foarte puternică, foarte bine pregătită fizic, cu jucători tineri. Sturm ştie cum să joace meciurile decisive şi au fost motivaţi.

În astfel de situaţii, nu trebuie să le permitem să controleze partida. În schimb, i-am lăsat să plimbe mult mingea. După cum am văzut, în ultimele 30 de minute, jucătorii lui Sturm nu puteau să-şi practice jocul.

Reclamă

Schimbarea lui Garmash a venit din cauza faptului că a început să protesteze şi să fie nervos, fapt de neacceptat pentru un jucător profesionist cu experienţa sa. De asta l-am schimbat, pentru că ar fi putu crea multe probleme pentru echipa noastră”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Mircea Lucescu, moment de magie în preliminariile Ligii Campionilor

În minutul 33 al meciului dintre Sturm Graz şi Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a oferit un moment de clasă mondială. Deşi are 77 de ani, Mircea Lucescu are în continuare reflexele unui fotbalist de clasă. Antrenorul român a făcut o preluare perfectă cu călcâiul.

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Mesajul lui Igor Surkis: Eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului

Mircea Lucescu a împlinit pe 29 iulie 77 de ani, ocazie cu care patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, în care menţionează că tehnicianul este “un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

Reclamă 4 / 0/3

“Dragă Mircea,

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!