Închide meniul

Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi

Publicat: 17 aprilie 2024, 8:53

Reclamă
Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi

Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi

Profimedia

Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi. Este vorba de Ter Stegen, cel care a comantat faza în care arbitrul român i-a acordat cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre ter Stegen a spus că dacă Istvan Kovacs a fluierat fault, atunci colegul său de la Barcelona trebuia şi eliminat. În minutul 29, Ronald Araujo a văzut direct cartonaşul roşu din partea lui Istvan Kovacs. Apărătorul Barcelonei l-a faultat pe Barcola, din postura de ultim apărător, şi a fost eliminat.

Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi

„Nu vreau să spun că este un eșec. Dacă fluieră un fault, trebuie să-i arate roșul și asta a schimbat totul. Acum că văd reluarea, da, o prinde acolo, da, poți fluiera”, a spus portarul Barcelonei după eliminarea din Liga Campionilor.

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG, când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League. Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Dacă presa din Spania a fost împărţită în legătură cu evoluţia centralului român, acesta a fost acuzat de toată lumea că nu le-a acordat gazdelor penalty, la un duel între Vitinha şi Gundogan. Xavi l-a criticat şi el dur pe român, pentru roşul pe care i l-a arătat lui Araujo.

Reclamă

La finalul meciului, antrenorul Barcelonei a vorbit pentru Mundo Deportivo şi a dezvăluit ce i-a spus românului pe teren. „I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, că nu a înţeles nimic din acest meci. A fost un dezastru. A schimbat soarta dublei. Nu-mi place să vorbesc de arbitri, dar el a schimbat soarta meciului”.

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG 1-4

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG (1-4), când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League.

Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, Xavi a fost surprins înjurând înspre Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor. Asta după ce, la pauza meciului, arbitrul român îi arătase roşu şi antrenorului secund al catalanilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și