Închide meniul

Primul transfer făcut de Real Madrid înaintea finalei UEFA Champions League. „S-a ajuns la un acord!”. Lovitură uriaşă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2022, 11:34

Primul transfer făcut de Real Madrid înaintea finalei UEFA Champions League. „S-a ajuns la un acord!. Lovitură uriaşă

Carlo Ancelotti, susţinut de fanii lui AC Milan în finala Liverpool – Real Madrid

Carlo Ancelotti

Real Madrid este pe punctul de a reuşi un transfer stelar. Carlo Ancelotti primeşte întăriri în defensivă. Conducătorii clubului au ajuns la un acord cu Antonio Rudiger, iar anunţul oficial ar urma să se facă chiar înaintea finalei UEFA Champions League, de pe 28 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 29 de ani al lui Chelsea ar urma să semneze un contract pe patru ani cu campioana Spaniei. Rudiger nu şi-a dorit să semneze prelungirea contractului cu gruparea din Premier League din cauza problemelor de la club. Roman Abramovich este obligat să vândă pachetul majoritar de acţiuni.

Antonio Rudiger urmează să fie transferat de Real Madrid

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a făcut anunţul aşteptat de fanii „galacticilor”. Florentino Perez a ajuns al un acord cu agenţii fundaşului central care are o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro. Rudiger mai are contract cu Chelsea până la finalul lunii viitoare.

Real Madrid a ajuns la un acord verbal cu Antonio Rudiger. Contractul nu a fost semnat încă, dar Real Madrid este acum pe punctul de a-l aduce gratis. Mutarea va avea loc curând.

Va fi o înţelegere pe termen lung. Ultimele detalii urmează să fie discutate în curând, până la parafarea înţelegerii„, asigură Fabrizio Romano.

Reclamă

De serviciile lui Rudiger au mai fost interesate Barcelona, PSG şi Juventus, dar el a ales să meargă la Madrid. Internaţionalul german este la Chelsea din 2017, după ce a mai jucat la VfB Stuttgart şi AS Roma. El are aproape 200 de partide jucate la formaţia lodoneză, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2021.

Antrenorul Thomas Tuchel a confirmat faptul că fundaşul nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea şi va părăsi gruparea engleză la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Ne va lipsi foarte mult. Va fi o provocare, dar, indiferent cât de mult îl iubesc pe Toni şi cât de mare a fost rolul său, va exista viaţă la Chelsea fără Toni Rudiger. Vom găsi soluţii„, a spus Tuchel, pentru news.ro.

Rudiger, învins chiar de Real Madrid în Champions League

Chelsea a avut-o în mână pe Real Madrid, după ce a condus cu 3-0 pe Santiago Bernabeu, dar clasa lui Luka Modric și Karim Benzema a făcut diferența. În prelungiri, Chelsea a părut amorțită și galacticii au eliminat-o pe deţinătoarea trofeului în sferturile de finală.

Antonio Rudiger a anunţat, la finalul meciului, că ştie unde s-a pierdut calificarea.

Lucrul pozitiv este că nu ne-am dat bătuți. Nu multe echipe pot veni aici și domina așa cum am făcut-o noi. A fost pe viață și pe moarte pentru noi. În dublă manșă, aceste greșeli te costă.

Înaintea meciului, nimeni nu credea că putem conduce cu 3-0. Dar, apoi, clasa lor individuală a ieșit la iveală, prin Modric și Benzema, iar acum suntem aici”, a declarat Rudiger, citat de Express.

Antonio Rudiger este pe punctul de a fi transferat la Real Madrid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și