Închide meniul

Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înainte de Leipzig – Manchester City! Trei titulari vor rata partida

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 20:37

Reclamă
Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înainte de Leipzig – Manchester City! Trei titulari vor rata partida

Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înaintea confruntării dintre Leipzig şi Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unui meci pentru Manchester City / Profimedia

Pep Guardiola se confruntă cu probleme serioase de lot, înaintea confruntării dintre Leipzig şi Manchester City. „Cetăţenii” nu se vor putea baza pe tre titulari, la confruntarea de pe terenul trupei din Bundesliga. Meciul va fi miercuri, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin de Bruyne, Aymeric Laporte şi John Stones nu vor evolua în partida cu Leipzig, din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înainte de Leipzig – Manchester City

Presa din Anglia a anunţat că Pep Guardiola nu se va putea baza pe serviciile a trei titulari în partida ur din optimile Champions League. Kevin de Bruyne şi Aymeric Laporte nu au fost prezenţi la antrenamentele de marţi ale „cetăţenilor”, şi ca urmare nu au făcut deplasarea alături de echipă în Germania.

Totodată, John Stones continuă recuperarea, după ce s-a accidentat la coapsă la finalul lunii trecute, într-o partidă cu Arsenal.

Kevin de Bruyne şi Aymeric Laporte au fost titulari în ultima partidă a lui Manchester City, egalul surprinzător înregistrat pe terenul lui Nottingham, scor 1-1.

Reclamă

De cealaltă parte, bbc.com anunţă că şi cei de la Leipzig se confruntă cu probleme, înaintea confruntării cu Manchester City. Concret, golgheterul echipei Christopher Nkunku este incert pentru partida de miercuri seara.

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City. Tehnicianul spaniol a decis să rămână pe banca „cetățenilor” în ciuda tuturor problemelor avute de club în această perioadă.

Antrenorul catalan se află pe banca „cetățenilor” din vara lui 2016. Din acel moment, binomul Guardiola-Manchester City a câștigat 4 titluri în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu plec de pe scaunul ăsta. Vă pot asigura, mai mult decât niciodată, că vreau să rămân. Nu vreau să plec acum. Nu o s-o fac pentru că lumea îmi spune ‘Pep, te-au mințit’. Nu m-au mințit! Uitați-vă ce s-a întâmplat în procesul cu UEFA.

Atunci, i-am întrebat ce s-a întâmplat, iar ei mi-au spus că nu au greșit cu nimic și după au dovedit-o. E același caz acum”, a declarat Guardiola, conform presei britanice.

Erling Haaland, reacție surprinzătoare: „Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri”

Erling Haaland a avut o reacție surprinzătoare în timpul unui interviu acordat lui Alan Shearer, golgheterul all-time din Premier League. Atacantul norvegian a declarat că și-ar fi dorit să înscrie mult mai multe goluri pentru Manchester City în actualul sezon.

(n.r. ai înscris 25 de goluri în 21 de meciuri, ești mulțumit?) Da, dar în opiniea mea, există mult mai mult potențial. Nu vreau să par arogant, dar puteam înscrie mult mai multe goluri. Am avut șanse, trebuia să le fructific.

Poate că ar fi trebuit să-mi creez și mai multe ocazii. Sunt lucruri pe care le puteam face diferit. În Premier League nu există meci ușor însă, e o competiție foarte solicitantă, dar mă bucur să fiu aici, îmi place stilul de joc”, a declarat Erling Haaland.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și