Închide meniul

PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!

Publicat: 7 mai 2024, 23:44

Reclamă
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!

PSG - Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon!

Mats Hummels a înscris singurul gol al returului / Profimedia Images

PSG – Borussia Dortmund 0-1 a fost în format live text, de la ora 22:00. Echipa germană a obţinut calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut cu 2-0 la general de PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a avut nu mai puţin de 4 bare în retur, una fiind şi a lui Kylian Mbappe. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mats Hummels în minutul 50, cu o lovitură de cap. Fundaşul german a reluat perfect, nestingherit, din doar câţiva metri.

PSG – Borussia Dortmund 0-1 LIVE TEXT

Min. 90+4: Fluier final! Borussia Dortmund a obţinut calificarea în finala Ligii Campionilor!

Min. 88: Vitinha izbeşte transversala! A patra bară a PSG-ului în returul semifinalei cu Borussia Dortmund

Min. 87: Bară şi pentru Mbappe! A treia bară a PSG-ului în acest meci

Reclamă

Min. 77: Gol anulat Hummels!

Min. 63: Goncalo Ramos a reluat complet greşit dintr-o poziţie foarte bună!

Min. 61: A doua bară pentru PSG! Bruno Mendes a izbit violent bara laterală!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 60: Ocazie mare pentru PSG! Goncalo Ramos a şutat peste poartă dintr-o poziţie foarte bună!

Min. 50: PSG – Borussia Dortmund 0-1! Mats Hummels a marcat cu capul, după un corner! Hummels era nepermis de liber în careu şi a reluat perfect

Min. 48: Ocazie monumentală pentru PSG! Zaire-Emery a trimis în bară din doar câţiva metri!

Min. 47: Hakimi a centrat periculos, Ryerson a intervenit salvator pentru Borussia Dortmund!

Min. 35: Ocazie uriaşă pentru Borussia Dortmund! Donnarumma a salvat excelent la şutul lui Adeyemi

Min. 31: Ocazie mare pentru PSG! Dembele a fost aproape de a deschide scorul, dar balonul trimis de el s-a dus peste poartă

Min. 13: Ocazie şi pentru PSG! Goncalo Ramos a şutat puţin pe lângă poartă de la marginea careului Borussiei

Reclamă

Min. 12: Ocazie pentru Borussia Dortmund! Adeyemi a şutat foarte bine din voleu, Beraldo a intervenit salvator!

Min. 7: Kylian Mbappe a şutat pe poartă, dar portarul Kobel a reuşit să prindă fără probleme

Min. 1: A început partida!

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz – Dembele, Kolo Muani, Mbappe

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Sabitzer, Can – Sancho, Brandt, Adeyemi – Fullkrug

Antrenorul spaniol al francezilor chiar a lansat un atac dur la adresa celor de la Borussia Dortmund, chiar înaintea returului de la Paris.

La conferința de presă premergătoare partidei, Enrique a avut un mesaj pentru contestatari, dar și pentru rivalii de la Borussia Dortmund. Acesta a spus că, în cazul în care nemții se vor califica, îi va aplauda pe aceștia, chiar dacă „probabil nu o merită”.

(n. red – Va fi un eșec dacă nu vă calificați în finală?) Să trecem la partea negativă. Păi, dacă nu mergem în finală, a doua zi va răsări soarele și vom merge mai departe. Îi vom aplauda pe rivali, chiar dacă poate nu o merită.

Nu știu dacă este un avantaj faptul că jucăm acasă. Titularii, cei care vor juca la Paris, nu au acționat în tur. Dar acum am reușit să pregătim perfect meciul. Acum ne dorim să întoarcem rezultatul.

Ne aflăm în fața posibilității de a ajunge în finala Ligii Campionilor, ceea ce se întâmplă rar în această întrecere. Trebuie să fim mai buni decât adversarul nostru”, a spus Luis Enrique, citat de mundodeportivo.com.

Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund

Kylian Mbappe a transmis un mesaj de doar patru cuvinte, după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund, în prima manşă a semifinalelor Champions League. Starul francez a făcut o postare, imediat după meci, având o reacţie categorică pentru adversarii germani.

Borussia Dortmund a produs surpriza şi a învins-o cu 1-0 pe PSG, pe teren propriu. Germanii s-au impus graţie golului marcat de Niclas Füllkrug.

Kylian Mbappe a postat o fotografie primul 11 al PSG-ului, pe contul său de Instagram, la scurt timp după meciul cu Borussia Dortmund. Starul francez a postat şi un scurt mesaj de luptă, înaintea returului cu germanii.

Mbappe şi-a avertizat astfel adversarii că returul de pe Parc de Princes va fi unul „de foc”: „Pauză! Aici este Paris (N.r. Mi-temps. ICI C’EST PARIS)„, a fost mesajul care a însoţit fotografia de grup postată de Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe a fost integralist în duelul cu Borussia Dortmund, de pe Signal Iduna Park. Starul francez nu a avut însă o evoluţie stelară, motiv pentru care a primit nota 7,2 din partea celor de la sofascore.ro. A fost astfel al patrulea cel mai bine notat jucător din formaţia lui Luis Enrique, cea mai mare notă fiind primită de Vitinha, 8,2.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-2. Anselmo a reuşit „dubla” în barajul pentru cupele europene. Penalty ratat pentru trupa lui Dorinel Munteanu 16:00 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și