Închide meniul

PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!”

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2024, 8:58

Reclamă
PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!

PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor

PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor - Profimedia Images

PSG a fost făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor. Echipa lui Kylian Mbappe a pierdut tur-retur cu Borussia Dortmund cu acelaşi scor, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Franţei poate da vina şi pe ghinion, după ce a lovit bara de şase ori în cele două meciuri cu Borussia. Chiar şi aşa, Le Parisien, considerat ziarul de casă al echipei lui Luis Enrique nu a avut milă de clubul de pe Parc des Princes.

PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor

„PSG a fost eliminată în semifinalele Champions League. În două meciuri împotriva lui Dortmund, Parisul nu a reușit niciodată să marcheze, în ciuda vedetelor sale din atac. Un fiasco!

Ținând cont de bugetele echipelor și salariile jucătorilor, termenul de fiasco nu este prea rău pentru a caracteriza această eliminare, această marți, 7 mai seara la Parc des Princes (0-1). Chiar dacă fotbalul invocă alte argumente, din fericire și astăzi, decât sumele cheltuite. Faliment, venim!

Eșecul acestei semifinale arată că PSG nu a mai avut rezistență mentală după calificarea împotriva Barcelonei. Ar fi trebuit să-i întărească pe jucători, dar mai rău i-a îngropat”, au scris cei de la leparisien.fr.

Reclamă

PSG, out din Liga Campionilor

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Borussia s-a impus şi în tur, tot cu scorul de 1-0. Marţi, pentru Borussia a marcat Hummels, în minutul 50.

Borussia Dortmund va juca finala pentru a treia oară, după cele din 1997 (când a câştigat) şi 2013 (când a pierdut).

În cealaltă partidă din semifinale se întâlnesc, miercuri, echipele Real Madrid şi Bayern Munchen. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Finala are loc la 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și