Închide meniul

Raphinha, seară de vis în UEFA Champions League! Premiera realizată de brazilian în PSG – Barcelona

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 23:47

Reclamă
Raphinha, seară de vis în UEFA Champions League! Premiera realizată de brazilian în PSG – Barcelona

Raphinha, seară de vis în UEFA Champions League

Raphinha, după ce a înscris în PSG - Barcelona / Profimedia

Raphinha a avut o seară de vis în UEFA Champions League. Brazilianul a fost autorul unei duble în meciul dintre PSG şi Barcelona, în manşa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al lui Leeds United a deschis scorul în minutul 37, după care a restabilit egalitatea în minutul 62.

Raphinha, seară de vis în UEFA Champions League! Premiera realizată de brazilian în PSG – Barcelona

Nu doar că a reuşit să marcheze două goluri într-un sfert de finală în UEFA Champions League, dar Raphinha a marcat pe Parc des Princes primele goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi a Europei.

Transferat în vara anului 2022 de la Leeds, pentru 58 de milioane de euro, Raphinha evoluase în 10 meciuri în UEFA Champions League, fără să înscrie vreun gol.

Reclamă

Jucătorul cotat la 50 de milioane de euro în acest moment mai are 5 reuşite în La Liga şi o reuşită în Cupa Spaniei.

Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona

Luis Enrique a făcut un gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi, cu o oră înaintea partidei tur dintre PSG şi Barcelona, din sferturile UEFA Champions League.

Luis Enrique îşi întâlneşte fosta echipă, antrenată de fostul coechipier şi jucător, Xavi Hernandez. Chiar dacă s-a vorbit despre un conflict între cei doi, la care s-au adăugat şi declaraţiile tăioase de la conferinţele de presă premergătoare dublei din sferturi, Luis Enrique şi Xavi au oferit imagini superbe.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Enrique şi Xavi s-au întâlnit pe tunelul de pe Parc des Princes, iar revederea a fost extrem de plăcută pentru cei doi, care au avut zâmbete largi pe faţă şi s-au luat în braţe.

Înainte de a se îmbrăţişa, Luis Enrique s-a prefăcut că se pregăteşte pentru o „luptă” cu Xavi, după care l-a strâns tare în braţe pe fostul său coechipier şi, ulterior, jucător.

PSG şi Barcelona se întâlnesc în partida tur din sferturile UEFA Champions League, pe Parc des Princes. Câştigătoarea acestei duble va juca în semifinale contra câştigătoarei dublei dintre Atletico Madrid şi Borussia Dortmund.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și