Închide meniul

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool, după umilinţa cu Napoli: „Se aşteaptă ca eu să rezolv situaţia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 septembrie 2022, 8:52

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool, după umilinţa cu Napoli: „Se aşteaptă ca eu să rezolv situaţia!

Jurgen Klopp, întrebat despre demitere după Napoli - Liverpool 4-1

Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool / Profimedia

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool, după umilinţa cu Napoli. Liverpool a pierdut cu 4-1 la Napoli, după o prestaţie dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp a spus că nu ar trebui să îşi facă griji cu privire la viitorul său pe banca celor de la Liverpool. Antrenorul german spune că patronii săi d ela Liverpool sunt calmi şi nu iau decizii la cald.
Întrebat dacă se teme că poate fi dat afară, Jurgen Klopp a răspuns imediat.

Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi voi spune„, a spus Jurgen Klopp, conform celor de la liverpoolecho.co.uk.

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool

Antrenorul celor de la Liverpool a încercat să explice ce s-a întâmplat în partida cu Napoli. Acesta a recunoscut că nu se aştepta la un astfel de rezultat.

„E foarte greu de digerat ce s-a întâmplat, dar nu e atât de dificil de explicat. În primul rând, Napoli a jucat foarte bine, iar noi nu. Aceasta este prima explicație pentru înfrângere. De asemenea, am avut puțin ghinion la ambele penalty-uri.

Reclamă

Următoarele două goluri primite i le-am pus pe tavă lui Napoli. Nu e deloc bine, trebuia să ne apărăm mai bine. Nu am fost compacți nici în defensivă, nici în ofensivă. Când îl ai pe Alisson în poartă, trebuie să fii foarte slab să primești trei goluri în prima repriză. S-a văzut pe teren că nu am lucrat ca o echipă, de aceea pierdem meciuri„, a mai spus Klopp.

Liverpool, repriză catastrofală cu Napoli! Van Dijk a fost „demon” și „înger”

Liverpool a făcut o repriză catastrofală în meciul cu Napoli, primul pentru echipa lui Jurgen Klopp din faza grupelor a noii ediții de Liga Campionilor.

Liverpool a încasat trei goluri împotriva lui Napoli în doar 45 de minute, însă scorul putea să capete proporții și mai mari. Apărarea lui Klopp a fost de-a dreptul visătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli a deschis scorul încă din minutul 5, prin Piotr Zielinski, care l-a învins pe Alisson de la 11 metri. La faza premergătoare, James Milner a făcut henț în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Apoi, Van Dijk l-a călcat pe Osimhen, tot în propriul careu, iar Napoli a mai primit o lovitură de pedeapsă, după verificarea VAR. A fost al doilea penalty făcut de Van Dijk în ultimele șapte partide pentru Liverpool. Tot atâtea făcuse și în precedentele sale 150 de apariții.

Alisson a apărat al doilea penalty, executat de Osimhen. Coșmarul avea însă să continue pentru Liverpool. Echipa lui Klopp a scăpat de un alt gol ca și făcut, după ce Van Dijk a respins de pe linia porții șutul lui Kvaratskhelia. La aceeași fază, Joe Gomez a fost ridiculizat de Osimhen.

Joe Gomez, meci de coșmar cu Napoli

S-a făcut totuși 2-0 pentru Napoli, după o combinație fabuloasă între Zielinski și Anguissa. Cei joi jucători ai gazdelor au reușit un un-doi care a depășit apărarea lui Liverpool. La finalizare, Anguissa l-a învis pe Alisson cu un șut cu stângul, la firul ierbii.

Liverpool nu s-a trezit și a încasat și golul al treilea, semnat de Giovanni Simeone, intrat în locul accidentatului Osimhen. Kvaratskhelia s-a distrat cu Joe Gomez și i-a pasat în fața porții lui Simeone, care a îndeplinit o singură formalitate.

La pauză, Jurgen Klopp l-a schimbat pe Joe Gomez cu Joel Matip. Napoli a avut în total nu mai puțin de șapte ocazii de gol în prima repriză contra lui Liverpool, lucru care nu i s-a mai întâmplat fostei campioane a Angliei din startul sezonului 2018-2019.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și