Închide meniul

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid – Manchester City! Ce spune despre Erling Haaland

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 9:40

Reclamă
Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid – Manchester City! Ce spune despre Erling Haaland

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid - Manchester City

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înaintea confruntării stelare dintre Real Madrid şi Manchester City, nu a întârziat să apară. Antrenorul italian a oferit declaraţii despre Erling Haaland, golgheterul „cetăţenilor”, despre care susţine că este un jucător extrem de periculos, pe care speră ca „galacticii” să-l „anihileze”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid se va duela cu Manchester City, în turul semifinalelor din UEFA Champions League. Meciul va avea loc în această seară, de la ora 22:00, ş va fi în format live text, pe AS.ro.

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid – Manchester City

Convins că motivaţia şi entuziasmul pentru a disputa o nouă finală a Ligii Campionilor vor fi mai importante decât oboseala după finala de sâmbătă a Cupei Spaniei, Ancelotti a explicat că nu va aborda partida „pentru a-l opri pe Haaland”.

„Evident că Haaland este un jucător foarte periculos care arată o calitate impresionantă pentru a marca goluri, este un pericol, dar a vorbi doar despre el înseamnă a nu vorbi despre o echipă completă, care joacă un fotbal foarte bun, atacă şi se apără bine cu multe idei. Nu propunem un meci care să-l oprească pe Haaland, ci mai degrabă o echipă care pare de neoprit’, a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă, citată de agerpres.ro.

În ciuda potenţialului lui City, Ancelotti prezice „un joc meci echilibrat şi competitiv”, în care Real Madrid are „opţiuni pentru a câştiga” fără a fi obsedată de potenţialul lui Haaland. „Nu ne gândim să oprim un jucător, vrem să oprim o echipă foarte periculoasă cu mingea. Aspectul defensiv este foarte important, dar fără să ne concentrăm doar pe un jucător, mai sunt mulţi alţii periculoşi”, a subliniat el.

Reclamă

Analizând formaţia lui Pep Guardiola, italianul nu crede că omologul său de la City şi-a schimbat stilul datorită prezenţei unui atacant cu caracteristicile lui Haaland, ci mai degrabă are acum un registru mai vast.

„Este o echipă mai completă decât în sezonul trecut. (…) Manchester City nu şi-a schimbat stilul, s-ar putea să joace mai direct şi să profite de mingile lungi pentru că au un atacant foarte important. Este încă o variantă, dar nu înseamnă că echipa şi-a schimbat stilul. Sunt foarte bine organizaţi în apărare şi se descurcă bine cu mingea”, a explicat el.

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti este dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei. Preşedintele Federaţiei de Fotbal a statuli sud-ameican a confirmat faptul că actualul manager al celor de la Real Madrid este principala lui ţintă. Contractul tehnicianul italian cu gruparea madrilenă expiră la finalul sezonului următor.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Brazilia a dezvăluit că principala sa ţintă este Carlo Ancelotti. Ednaldo Rodrigues a declarat că îl urmăreşte pe tehnicianul italian al lui Real Madrid, dorind să afle dacă este dispus să părăsească gruparea madrileană.

„Nu spun că Ancelotti are o ofertă de la noi, însă verificăm dacă își dorește să vină. Avem un plan A și spun asta în premieră, sincer. Nu are rost să ascundem asta, Ancelotti este favoritul nostru”, a declarat Carlo Ancelotti, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și