Închide meniul

Reacţia lui Kylian Mbappe, după Milan – PSG 2-1: „Suntem dezamăgiţi! Nu am nicio explicaţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 8:48

Reclamă
Reacţia lui Kylian Mbappe, după Milan – PSG 2-1: „Suntem dezamăgiţi! Nu am nicio explicaţie!

Reacţia lui Kylian Mbappe, după Milan - PSG 2-1

Profimedia

Reacţia lui Kylian Mbappe, după Milan – PSG 2-1, nu a întârziat să apară. Starul de la PSG s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângere şi a spus că nu are explicaţie pentru faptul că echipa sa a pierdut ambele meciuri din deplasare în acest sezon al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan s-a impus cu 2-1 şi a reintrat în lupta pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a deschis scorul prin Skriniar, dar Milan a întors rezultatul prin după reuşitele lui Rafael Leao şi Olivier Giroud.

Reacţia lui Kylian Mbappe, după Milan – PSG 2-1

Este o a doua înfrângere în deplasare, nu este niciodată ușor să pierzi, suntem dezamăgiți. A ratat multe lucruri. Vom încerca să reacționăm acasă împotriva lui Newcastle. Nu stiu (n.r. – dacă are o explicare). Suntem dezamăgiți. Nu ştiu ce s-a întâmplat în această seară. Am încercat să înscriem acest al doilea gol. Au marcat înaintea noastră și apoi am încercat să reacționăm, dar era prea târziu. Mergem acasă cu această înfrângere„, a spus Kylian Mbappe.

Real Madrid, anunţ despre Kylian Mbappe! Reacţie categorică despre „presupusele negocieri” cu starul lui PSG

Real Madrid a venit cu un anunţ oficial despre Kylian Mbappe. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a ţinut să vină cu precizări după ce au apărut informaţii în presa din Spania despre presupuse negocieri cu starul lui PSG. Şefii Realului au ţinut să nege că se poartă discuţii cu atacantul de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Având în vedere informațiile recent emise și publicate de diferite instituții de presă, în care se speculează despre presupuse negocieri între jucătorul Kylian Mbappe și clubul nostru, Real Madrid dorește să specifice că această informație este complet falsă și că nu au avut loc astfel de negocieri cu jucătorul lui PSG”, se arată în comunicatul oficial al lui Real Madrid.

Reclamă

Mbappe a avut o reacţie virală, la gala decernării Balonului de Aur, când a fost întrebat dacă va semna cu gruparea blanco. Acesta a zâmbit şi a dat afirmativ din cap.

Kylian Mbappe s-a clasat pe locul 3 în cursa pentru Balonul de Aur. A fost depăşit de Lionel Messi şi de Erling Haaland.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și